• MAURITS PAUWELS (BE) / MAXIMUS (BE)

  Afscheid in kloten

  10
  nov
  Samenwerking met CC De Herbakker

  Samenwerking met CC De Herbakker

  Dit concert is een samenwerking met CC De Herbakker.

  Cultuurcentrum De Herbakker

MAURITS PAUWELS (BE) / MAXIMUS (BE)

Mauro Pawlowski (dEUS, Evil Superstars…) en het Nederlands vormen al lang een gezegend huwelijk. Eind de jaren ’90 maakte hij, onder het pseudoniem Galina, dé ultieme Nederlandstalige smartlappenplaat met in de hoofdrol de zwoele stem van Lies Steppe. Later schreef hij onder andere ‘Meisje Meisje’ voor De Kreuners.

Onder het alter ego Maurits Pauwels Groep werkte Mauro de afgelopen jaren gestaag aan zijn Nederlandstalig repertoire. In het najaar van 2016 was eerste langspeler ‘Afscheid in Kloten’ eindelijk een feit. Op die plaat staan “gewoon tien mooie liedjes,” aldus Humo. DaMusic heeft dan weer lovende woorden over voor de intelligente teksten.

Bassist Yannick Uyttenhove heeft een verleden bij Luka Bloom, Garland Jeffreys, Racoon, Novastar en Trixie Whitley. Als MAXIMUS bracht bracht hij al twee albums en een EP uit. Die laatste, 'Maple Leaf Sessions', blikte hij in bij familie in Canada. Op het podium heeft Maximus genoeg aan een basgitaar, een contrabas, een footboard en een loopstation. Zijn songs gaan over de magie van verleiding, de liefde van een lesbische kat en die bewuste laatste tijdrit in de Tour de France van 1989.

Mauro Pawlowski (dEUS, Evil Superstars…) has been working on a repertoire of Dutch songs as alter ego Maurits Pauwels Groep. In 2016, he released ‘Afscheid in Kloten’, an album filled with ten beautiful songs and intelligent lyrics.

Maximus is bass player Yannick Uyttenhove (Luka Bloom, Garland Jeffreys, Racoon, Novastar and Trixie Whitley). On stage, all Maximus needs is a bass, a contrabass, a footboard and a loopstation.

Artiesten

Maurits Pauwels (BE)

Mauro Pawlowski en ‘het Nederlands’ zijn al lang een gezegend huwelijk. Zo schreef hij reeds eind ’90 onder de naam Galina dé ultieme Nederlandstalige smartlappenplaat met in de hoofdrol de zwoele stem van Lies Steppe. Helaas zag echter enkel de singel ‘Lachen Met Liefde’ ooit het levenslicht. L…

Maximus (BE)

MAXIMUS is een singer/songwriter op bas en contrabas. Yannick Uyttenhove speelde reeds bij Luka Bloom, Garland Jeffreys, Racoon,  Novastar en Trixie Whitley, maar bracht zelf reeds 2 eigen albums uit. Maar liefst 6 singles haalden hiervan airplay op Radio 1, Radio 2 en Studio Brussel. MAXIMUS sp…

Eventinfo

vrijdag 10.11.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

VVK: €12
ADK: €15

staand concert

Ticketinfo


nieuwsbrief

NIEUWS