• Robert Ellis (US)

  Alt. country en americana

  09
  jun
  Exclusief Belgisch concert

  Exclusief Belgisch concert

  Dit is het enige Belgische concert tijdens deze tour.

  Dit is het enige concert van deze formatie op Belgische bodem.

Robert Ellis (US)

Amerikaanse singer-songwriter Robert Ellis is een van dé opkomende namen uit de roots- en americanascene. Hij stelt - met band - zijn vierde, titelloze plaat voor.

Robert Ellis is een singer-songwriter uit Houston. Hij mengt country met bluegrass, folk, jazz en pop. Zijn vierde plaat, die in juni 2016 verscheen, vernoemde hij naar zichzelf. De redenen daarvoor zijn simpel: het is zijn meest persoonlijke plaat ooit én een perfecte samenvatting van zijn carrière tot nu toe.

Veel van Ellis’ nieuwe songs hebben een melancholische inslag. Ze gaan dan ook over zijn scheiding. Het is gelukkig niet al weemoed dat de klok slaat, want ook hoop en geluk vinden een plaats op de plaat. NPR Music noemt die ‘brilliant’ en hoort sporen van Joni Mitchell, Paul Simon en James Taylor in de nummers. Rolling Stone riep de video voor single ‘California’ uit tot een van de beste clips van 2016.

Na een succesvolle Europese tour in november van vorig jaar keert Robert Ellis - mét band - terug naar Europa voor een handvol exclusieve shows.

American singer songwriter Robert Ellis is one of the upcoming names in roots and americana. He is bringing a full band to present us his fourth record.

Artiesten

Robert Ellis (US)

Robert Ellis is set to return with his eponymous fourth album on June 3rd via New West Records. The 11-song, self-titled set is his most personal statement yet and a summation of his career thus far. Robert Ellis follows his critically acclaimed 2014 release, The Lights From The Chemical Plant, …

Eventinfo

vrijdag 9.6.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

VVK: €10
ADK: €13
Jongeren: €3 korting aan de kassa (op vertoon van studentenkaart)

staand concert

Ticketinfo


nieuwsbrief

NIEUWS