Wij gebruiken cookies. accepteer

DONDERDAG: The Herbaliser en The Excitements zijn laatste Helden in het Park

The Herbaliser sluit de 22e editie van Helden in het Park af met een feestelijke 20th anniversary show. Het feest wordt donderdag ingeleid door de soulvolle Spanjaarden van The Excitements.

The Excitements (20 uur) uit Spanje stellen op Helden in het Park nieuwe plaat ‘Breaking The Rules’ voor. Daarop het gekende recept: een aanstekelijke blend van r&b en soul. Tijdens de energieke liveshows is frontvrouw Koko-Jean Davis de absolute blikvanger. Samen met de strak-in-het-pak-gestoken muzikanten wisselt ze uptempo nummers af met de occasionele chille soulballad.

Het Londense producersduo The Herbaliser (22 uur) mengt al meer dan twintig jaar hiphop met groove, funk, soul en jazz. Debuutplaat en underground klassieker ‘Remedies’ verscheen in 1995 bij het toonaangevende Londense label Ninja Tune. Het zevende en voorlopig laatste album kreeg de toepasselijke titel ‘There Were Seven’ (2012). 

The Herbaliser wordt over de hele wereld geprezen om zijn liveshows. Jake en Ollie laten zich op het podium ondersteunen door een vijfkoppige band. Samen zorgen ze ongetwijfeld voor een gepast afsluitend feest!

Op dag 3 van Helden in het Park waren we getuige van een unicum: Turkse psychedelica. De foto's spreken boekdelen. Bekijk ze hier, hier en hier.

Volg Helden in het Park op Facebook, Twitter en Instagram en gebruik de hashtag #HIHP16. RSVP hier.