Wij gebruiken cookies. accepteer

Einde Helden in het Park - start concerten, cursussen en Oost.Best!

Einde Helden in het Park
De 23e editie van Helden in het Park zit erop. Vier weken lang mochten we uitstekende wereldmuziekconcerten aanschouwen in het Heldenpark. We willen graag alle artiesten, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers bedanken om er fijne donderdagavonden van te maken. 

Bekijk de foto's

Start concerten
Nu Helden in het Park voorbij is, staat het nieuwe concertseizoen voor de deur. Er staan dit najaar heel wat mooie concerten gepland. We starten op zondag 10 september met een gratis caféconcert van Tiny Legs Tim & Steven Troch in N9 fabriek. Nadien verwelkomen we onder andere Zwangere Guy, Jarboe, Gong, Meridian Brothers en Pablo Moses in N9 villa.

Bekijk alle bevestigde concerten

Start cursussen
De nieuwe cursusreeksen en workshops starten in de week van 18 september. 

Dit najaar op het programma: Afrikaanse percussie niveau 2 en niveau 3 o.l.v. Trui Vanhauwaert, Salsa voor beginners en voor halfgevorderden o.l.v. Wim Lefebvre, Mondharmonica niveau 1 en niveau 2 o.l.v. Steven Troch, Samenzang o.l.v. Elly Aerden, Gitaar voor beginners o.l.v. Kristof Ramos, Lichttechniek (Chamsys) o.l.v. Koen De Paepe en Masterclass Bluesgitaar o.l.v. Tiny Legs Tim. 

Schrijf in voor een cursus

Start Oost.Best!
Dit najaar vindt er een nieuwe editie van Oost.Best! plaats. Niet minder dan 208 kandidaten schreven zich in voor het provinciale muziekconcours van Oost-Vlaanderen. 36 daarvan mogen zich bewijzen in de preselecties, de halve finales en de finale. De preselecties starten op vrijdag 29 september. De grote finale vindt plaats op zondag 10 december in de concertzaal van Vooruit.

Ontdek de selectie, speeldata en locaties