Wij gebruiken cookies. accepteer

’t Hof van Commerce is terug van nooit helemaal weggeweest. ’s Lands beste hiphopcrew – aldus Humo – houdt zich grotendeels op in het vagevuur, om er maar heel af en toe zeer gericht en vol bombarie uit te komen. Op zaterdag 22 juni in de Huysmanhoeve in Eeklo, bijvoorbeeld. BAM!

MC’s Buyse en Kowlier - ofte Dommestik en Levrancier - vierden in 2023 nog het vijfentwintigjarig bestaan van debuutalbum ‘En In Izzegem…’ met twee uitverkochte jubileumshows in Kortrijk voor telkens 7500 enthousiaste hiphopfans. Nu is het tijd om vooruit te kijken. Er zit namelijk een nieuwe plaat aan te komen. Verwacht je tijdens deze show dus maar aan een resem hits als ‘Kom Mor Ip’, ‘Jaloes’, ‘Zonder Totetrekkerie’ of ‘Niemand Grodder’ én nieuw werk.

Het aantal concerten dat ’t Hof van Commerce deze zomer zal spelen valt op één hand te tellen. Deze unieke try-out in een nog unieker kader is dus één van de weinige kansen om de oldskool beats en vrolijke West-Vlaamse lyrics van ’t Hof van Commerce live te beleven.

foto 't Hof Van Commerce © Piet Stellamans

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zaterdag 22.06.2024
19:30 deuren
20:30 start

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo