Wij gebruiken cookies. accepteer

ANTON WALGRAVE (BE)

De radiohit ‘Lost Soul’ vormde 1 van de voorlopige hoogtepunten. Het nummer werd vooral ook bekend als eindtune bij de door Woestijnvis gerealiseerde tv-produktie/serie ‘De Parelvissers’, en was terug te vinden op zijn 3e album ‘Shine’.
En ook voor de 11 machtige tracks op ‘As You Are’, Anton’s nieuwste cd, zijn alle muzikale ingrediënten aanwezig om er terug een beklijvende dramaserie bij te bedenken.

Op 9-jarige leeftijd verspreidde Anton zijn eerste demo met eigen liedjes via de toen nog beschikbare cassettes. Hij schreef destijds voornamelijk over ruzies, de oliecrisis, en eeuwigdurende liefdes. De oliecrisis, ondertussen terug aktueel, vormt op ‘As You Are’ niet langer meer een thema, maar de liefde en die eeuwige zoektocht er naar toe des te meer.
Bij deze zoektocht schakelde hij ‘n nieuw team in, geleid door Mario Goossens (Triggerfinger). Die had hij leren kennen via ‘En Wat Dan?’ - een reeks theatershows waar ook Ruben Block en Monsieur Paul (beiden eveneens Triggerfinger), David Poltrock, Klaas Delrue (Yevgueni), en Roos van Acker aan meewerkten.