Wij gebruiken cookies. accepteer

za 27.01.2024
Week van de Belgische muziek

Week van de Belgische muziek

De schoonste week van ’t jaar is er weer! Tijdens de Week van de Belgische muziek, van maandag 22 t.e.m. zondag 28 januari 2024, staat liefde voor muziek van hier opnieuw centraal in héél het land.

Op radio en tv, van platenlabels, concertzalen en managementbureaus tot scholen, bibliotheken, culturele centra en zelfs bakkerijen en slagerijen – tijdens de Week van de Belgische muziek vind je muziek van eigen bodem overal.

Week van de Belgische muziek

DIJF SANDERS + SCHNTZL

Nieuw album: ‘Supra’ + Nieuw album: 'Holiday'

Belgische double bill tijdens de Week van de Belgische muziek

za 02.12.2023
Opstand

Opstand

Tijdens Opstand bieden we een podium aan lokale, jonge en/of beloftevolle bands die hun nieuw werk in professionele omstandigheden willen voorstellen.

Opstand

GOES & GOES

Release concert nieuw album ‘Nie Gezeverd’

vr 24.11.2023
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

SOPHIE STRAAT + MARIA ISKARIOT

Smartlappen met punkattitude

LANDROVERS @ N9