Wij gebruiken cookies. accepteer

Bert Dockx van Flying Horseman en Dans Dans keert terug naar zijn jazzroots. De zanger-gitarist die nog nooit een slechte recensie kreeg bouwde de voorbije 15 jaar aan een oeuvre dat zowel in een alternatieve rockomgeving als in jazzkringen bewonderd wordt.

Met zijn nieuw project Ottla belijdt Dockx zijn liefde voor de jazz. De band heeft een eerder ongewone bezetting: gitaar, twee saxen, contrabas en twee drummers (waarvan er één dubbelt op diverse synths en elektronica). De muzikanten gaan samen op verkenning binnen een gevarieerd oeuvre. Dat omvat composities van grootmeesters als Thelonious Monk, Sun Ra, Herbie Nichols, Duke Ellington en Alice Coltrane, aangevuld met verrassend eigen werk.

Muziekclub N9 is jarig. Op 24 februari 2019 bestaat de organisatie 40 jaar. Dat we dat zullen vieren tijdens dit concert staat buiten kijf. Meer nieuws daarover volgt binnenkort…

JazzLab bestaat 25 jaar. De organisatie gaf Bert Dockx carte blanche om een nieuw project op te starten. Ottla is het resultaat.

Bert dockx Ottla (BE)

JazzLab bestaat 25 jaar. Met JazzLab 2.5 presenteren we een doorsnede van een kwarteeuw Belgische jazz, met een blik op de toekomst. Vier toonaangevende muzikanten krijgen vrij spel om een gloednieuw project te lanceren. In februari is het de beurt aan Bert Dockx. De frontman van Flying Horse…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)
alle betalings- en administratiekosten zijn inbegrepen in de ticketprijs

staand concert

zaterdag 23.02.2019
20:00 deuren
20:30 start concerten
line up TBA

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo