Wij gebruiken cookies. accepteer

za 23.02.2019
Jazz Lab

Jazz Lab

Dit concert maakt deel uit van Jazz Lab.

JazzLab

Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Bert Dockx Ottla

JazzLab 2.5

+ taart!

Bert Dockx van Flying Horseman en Dans Dans keert terug naar zijn jazzroots. De zanger-gitarist die nog nooit een slechte recensie kreeg bouwde de voorbije 15 jaar aan een oeuvre dat zowel in een alternatieve rockomgeving als in jazzkringen bewonderd wordt.

Met zijn nieuw project Ottla belijdt Dockx zijn liefde voor de jazz. De band heeft een eerder ongewone bezetting: gitaar, twee saxen, contrabas en twee drummers (waarvan er één dubbelt op diverse synths en elektronica). De muzikanten gaan samen op verkenning binnen een gevarieerd oeuvre. Dat omvat composities van grootmeesters als Thelonious Monk, Sun Ra, Herbie Nichols, Duke Ellington en Alice Coltrane, aangevuld met verrassend eigen werk.

Muziekclub N9 is jarig. Op 24 februari 2019 bestaat de organisatie 40 jaar. We vieren dat tijdens dit concert met verjaardagstaart. Kom op tijd, en eet een stukje mee!

JazzLab bestaat 25 jaar. De organisatie gaf Bert Dockx carte blanche om een nieuw project op te starten. Ottla is het resultaat.

Bert dockx Ottla (BE)

JazzLab bestaat 25 jaar. Met JazzLab 2.5 presenteren we een doorsnede van een kwarteeuw Belgische jazz, met een blik op de toekomst. Vier toonaangevende muzikanten krijgen vrij spel om een gloednieuw project te lanceren. In februari is het de beurt aan Bert Dockx. De frontman van Flying Horse…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)
alle betalings- en administratiekosten zijn inbegrepen in de ticketprijs

staand concert

zaterdag 23.02.2019
20:00 deuren + taart
20:45 Bert Dockx Ottla

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo