Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 18.07.2021

muziekclub N9 in den gevloerden bos: COMMANDER SPOON

jazz, hiphop, rock en elektronica

Muziekclub N9 neemt ook in de zomer van 2021 tijdelijk zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Zes weken lang kan je er elke zondagnamiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal coronaproof!

De Brusselaars van Commander Spoon doorbreken de muren tussen jazz, hiphop, rock en elektronica. Het viertal bestaat uit saxofonist Pierre Spataro, gitarist Florent Jeunieaux, bassist Fil Caporali en drummer Samy Wallens. In een jaar tijd releasten ze drie EP’s: ‘Introducing’ (april 2018), ‘Declining’ (november 2018) en ‘Facing’ (juli 2019).

Voor de opnames van debuutalbum ‘Spooning’ (2020, W.E.R.F. records) trok Commander Spoon naar Londen. De plaat klinkt strak, furieus en inspirerend en spreekt zowel jazzliefhebbers als muziekminnaars tout court aan. De vier muzikanten bewijzen erop dat ze zowat de verpersoonlijking zijn van The New Wave of Belgian Jazz.

foto Commander Spoon © Diego Crutzen

#CORONAPROOF
Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Houd rekening met volgende coronamaatregelen:
- Plan geen verschillende activiteiten binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel aan mensen die niet tot je groep behoren.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je groep behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na een toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker afnemen van zodra je op je plaats neerzit.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je groep. Groepjes worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestel dus samen tickets als je samen wil zitten. Het is niet mogelijk om je groep achteraf nog aan te passen.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.

- Kom op tijd en samen met de rest van je groep, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je groep een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een drankje te bestellen aan de bar. J
e kan drankjes betalen met cash of met de Payconiq by Bancontact-app. Je mag enkel zittend consumeren. Consumeren aan de bar of rechtstaand is niet toegestaan.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur elektronisch met de kaart of de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Commander Spoon (BE)

The Brussellians of Commander Spoon interlace their eclectic wealth of influences into an energetic jazz sound, respectfully demolishing walls between jazz, hip hop, rock and electronica. The foursome consists of saxophonist Pierre Spataro (who is also the brain behind the cosmic melodies), …

Lees meer

VVK: €12
ADK: €15
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zondag 18.07.2021
15:00 deuren
16:00 startden gevloerden bos
Tieltsesteenweg 133
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo