Wij gebruiken cookies. accepteer

do 08.12.2022

CLEMENT PEERENS EXPLOSITION

CPeX kuist zijn schup af - UITVERKOCHT

+ dj Slammy

Het nieuws sloeg in als een bom. Op het einde van het jaar houdt The Clement Peerens Explosition er definitief mee op. De ware reden van het plotse afscheid blijft - zoals dat bij alle grote bands gaat - in mysterie gehuld. "Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPeX-opperhoofd Clement Peerens.

Uiteraard stoppen Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de überbabe Lady Dave niet zonder er nog een laatste lap op te geven. De tien (10!) afscheidsconcerten eind december in De Roma in Antwerpen waren namelijk op een mum van tijd uitverkocht. Maar voor het zover is passeert CPeX nog eens langs de parking. Wil je nog een laatste keer los gaan op 'Vinde gij mijn gat’, 'Foorwijf’, 'Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is 'm vol’? Dan móet je er op donderdag 8 december zeker bij zijn in muziekclub N9 in Eeklo. Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet! Olraaait!

Plaatjes voor en na door DJ Slammy. Musique Eclectique since 1980, early Charlatan, early Democrazy and Anyway the Wind Blows.

foto CPeX © Koen Bauters

Clement Peerens Explosition (BE)

Waanzin! De ticketverkoop voor de afscheidsconcerten van The Clement Peerens Explosition in De Roma is volledig geëxplodeerd. Het eerste concert op dinsdag 20 december 2022 was in minder dan 2 minuten uitverkocht. Ook de tickets voor de bijkomende shows op 22, 23, 26, 27, 29 & 30 december 2022 e…

Lees meer

dj Slammy (BE)

DJ Slammy = Musique Eclectique since 1980, early Charlatan, early Democrazy and Anyway the Wind Blows.    

Lees meer

UITVERKOCHT

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

donderdag 08.12.2022
20:00 deuren + dj Slammy
20:30 CPeX
aansluitend: dj Slammy

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo