Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 20.09.2019
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Danny Vera + William LG Branch

americana en rockabilly - Landrovers @ N9

UITVERKOCHT / SOLD OUT

De Zeeuwse zanger, muzikant en songwriter Danny Vera werd met rock-’n-roll in de aderen geboren. Hij brengt sinds 1995 americana en rockabilly in de stijl van de meesters als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Bij onze noorderburen speelt de man steevast in uitverkochte zalen of voor een uitzinnig festivalpubliek. 2019 moet het jaar van de doorbraak in België worden.

Danny Vera debuteerde in 2002 met langspeler ‘For the light in your eyes’. Zijn recentste album ‘Pressure Makes Diamonds’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel, ‘The Year Of The Snake’, is uit sinds november 2018. Tweede deel ‘Pompadour Hippie’ ligt sinds dit voorjaar in de rekken. Daarop hoor je ballads die ontroeren en onthaasten, prachtig gearrangeerde strijkers en blazers en gloedvolle vocalen.

William LG Branch opent de avond solo. De Oudenaardse singer-songwriter stond lang aan het hoofd van The Band of Willies. Hij brengt op country, blues en folk gebaseerde americana. In zijn songs spelen zijn warme donkere stem en mooie melodieën een hoofdrol. Zijn eerste single heet ‘Song For The Weary and Down’.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, 4331 Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

foto Danny Vera © Escha Tanihatu

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

Danny Vera (NL)

De Zeeuwse zanger, muzikant en songwriter Danny Vera werd met rock-’n-roll in de aderen geboren. Hij brengt sinds 1995 americana en rockabilly in de stijl van de meesters als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Bij onze noorderburen speelt de man steevast in uitverkochte zalen of voor een…

Lees meer

William LG Branch (BE)

William LG Branch (29 september 1987 Oudenaarde) is een Belgische singer-songwriter, die country-, blues- en folk- gebaseerde Americana muziek brengt. Zowel solo als met band wordt zijn muziek gekarakteriseerd door Williams warme donkere stem en mooie melodieën, bijgestaan door bedwelmende gitaa…

Lees meer

Momenteel is dit concert uitverkocht. Registreer je op de wachtlijst om verwittigd te worden zodra er tickets beschikbaar zijn.

staand concert

vrijdag 20.09.2019
20:00 deuren
20:30 William LG Branch
21:45 Danny Vera

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo