Wij gebruiken cookies. accepteer

za 29.01.2022
Coronabarometer: code geel

Coronabarometer: code geel

Vanaf 7 maart 2022 geldt in België code geel van de Coronabarometer. Dit wil zeggen dat je géén CST en mondmasker meer nodig hebt om concerten en andere evenementen te bezoeken. Er is geen beperking van capaciteit meer. We blijven de luchtkwaliteit bewaken en zorgen voor voldoende ventilatie.

De meest recente corona-info vind je op www.n9.be/corona.

Echoes Of Zoo + Dishwasher_

nieuw album: ‘Breakout’

Echoes Of Zoo is een band met een compleet uniek geluid. Het viertal vermengt het opwindende van Midden-Oosterse rockmuziek met de rake complexiteit van West-Afrikaanse percussie en een handvol stomende dubklanken. Het resultaat is psychedelische jazz met een punkattitude. Voor dit project laat saxofonist Nathan Daems zich vergezellen door gitarist Bart Vervaeck, bassist Lieven Van Pée en drummer Falk Schrauwen. Het zijn muzikanten die je tevens aan het werk ziet bij bands als Black Flower, De Beren Gieren, Sylvie Kreusch of Compro Oro.

Op debuutalbum ‘BREAKOUT’ (5 maart 2021, W.E.R.F Records) stuwt Echoes Of Zoo de door adrenaline aangedreven jazzklanken naar almaar spannendere niveaus. Slechts zelden wist één enkel woord een volledige muzikale sfeer zo treffend te vatten: de kooi werd geopend en zal nooit meer worden gesloten.

Support Dishwasher_ maakt jazz voor non-jazzbelievers. Arno Grootaers (drum), Werend Van Den Bossche (sax) en Louise van den Heuvel (bas) breken muren tussen genres af en creëren een geheel eigen sound en stijl. Ze improviseren met elektronica, rock en minimal music en kneden dat tot een uniek, avontuurlijk doch dansbaar geheel. De laureaten van Sound Track Oost-Vlaanderen releaseten in oktober een eerste single ‘Home Cinema’.

Echoes of Zoo (BE)

Echoes Of Zoo is een band met een compleet uniek geluid. Het opwindende van Midden-Oosterse rockmuziek vermengt het viertal met de rake complexiteit uit West-Afrikaanse percussie en een hand- vol stomende dubklanken, waarbij dat alles ten dienste staat van hun psychedelische jazz met een punkatt…

Lees meer

Artist in Residence 2022: Dishwasher_ (BE)

DISHWASHER_ is in 2022 Artist in Residence* bij muziekclub N9. De band maakt jazz voor non-jazzbelievers. Arno Grootaers (drum), Werend Van Den Bossche (sax) en Louise van den Heuvel (bas) kennen elkaar vanop de jazzafdeling het KASK & Conservatorium in Gent. Ze spelen sinds begin 2020 samen…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

(staand concert)

zaterdag 29.01.2022
20:00 deuren
20:30 Dishwasher_
21:30 Echoes Of Zoo

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo