Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 22.12.2019

Eefje De Visser

try-out voor vierde plaat ‘Bitterzoet’

UITVERKOCHT / SOLD OUT

Eefje de Visser is terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats. Na een solotournee door Nederland en België experimenteerde de songschrijfster en zangeres in haar thuisstudio met computergestuurde klanken, zonder haar roots te verloochenen: de geesten van haar drie albums 'De Koek', 'Het Is' en 'Nachtlicht' spoken nog steeds rond.

Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Ze begint nu aan een nieuw hoofdstuk, met vierde plaat ‘Bitterzoet’ als apotheose. Die verschijnt in januari 2020. Verwacht iets dat nog het dichtst in de buurt komt van een driehoeksverhouding tussen Cat Power, Air en Solange.

foto Eefje De Visser © Lonneke van der Palen

Eefje De Visser (NL)

Eefje de Visser is terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats. Na een solotournee door Nederland en België experimenteerde de songschrijfster en zangeres in haar thuisstudio met computergestuurde klanken, zonde…

Lees meer

Momenteel is dit evenement uitverkocht. Registreer je op de wachtlijst om verwittigd te worden zodra er tickets beschikbaar zijn.

staand concert

zondag 22.12.2019
20:00 deuren
20:30 Eefje De Visser

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo