Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 09.12.2016

Ertebrekers (BE) / NO EXP. (BE) / Team DAMP (BE)

West-Vlaamse funk - UITVERKOCHT

Ertebrekers bewijzen dat het West-Vlaams ook funky kan zijn. Single ‘De Zji’ was de officieuze zomerhit van 2016. Na een drukke festivalzomer sluiten de heren het jaar af met een clubconcert in N9 villa.

Ertebrekers, dat zijn Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Jefferson. Flip is bekend van zichzelf en van ’t Hof van Commerce. Peter is bekend van Flip Kowlier, Gabriel Rios en Moiano. Jeffrey was tot voor kort iets minder bekend.

De drie Gentenaars met West-Vlaams bloed (en tongval) lanceerden zichzelf begin 2016 met de single ‘De Zji’ en bewezen zo dat hun taaltje wel degelijk soul heeft. Het nummer werd vlot opgepikt door zowat alle Vlaamse radiozenders en groeide uit tot de officieuze zomerhit van 2016.

De plaat ‘Otel’ volgde. Die heeft een vrolijke inborst, vertelt charmante verhalen met een verpletterende alledaagsheid en blaast iedereen omver. Het legde de Ertebrekers geen windeieren, want ze speelden deze drukke zomer op onder andere Boomtown, Pukkelpop en Leffingeleuren.

Support door MC NO EXP.
Plaatjes voor en na door Team DAMP.

20:00 uur: deuren + Team DAMP
21:00 uur: NO EXP.
22:00 uur: Ertebrekers
aansluitend: Team DAMP


DIT CONCERT IS UITVERKOCHT. OOK DE WACHTLIJST IS AFGESLOTEN. LANGSKOMEN ZONDER TICKET HEEFT GEEN ZIN. 

Ertebrekers proves the West-Flemish language is also funky. They got a summer hit with single 'De Zji' and now close the busy summer and year with a club concert at N9.

Support by MC No Exp.
DJ's before and after: Team DAMP.

SOLD OUT.

Ertebrekers (BE)

Weet u nog waar u zich bevond toen 'De zji' van Ertebrekers voor het eerst de ether in gestuurd werd? Wij wel. On the road, met de offspring in the back en het lief vrolijk naast ons. Plots kreeg de rit naar de cinema een impromptu roadtrip-gevoel, een sentiment dat we later vaker hadden, want '…

Lees meer

NO EXP. (BE)

No Exp. vond als jongeling aansluiting bij de hiphop beweging die in Brugge gaande was. Bezeten door de techniek die vereist was om een goed rapper te worden sleutelde de jonge Exp. dagenlang aan teksten om ze daarna voor stellen aan al wie het horen wou. Hiphop bar 'De Doowop' werd zijn tweede …

Lees meer

UITVERKOCHT

staand concert

vrijdag 09.12.2016
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo