Wij gebruiken cookies. accepteer

wo 13.10.2021

Flying Horseman

nieuw album: ‘Mothership’

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

In de zomer van 2018 begon Flying Horseman te sleutelen aan nieuw materiaal. Spontaan ontwikkelde zich een wat speelser en af en toe verrassend funky geluid. Het nieuwe album ‘Mothership’, opgenomen met producer Jasper Maekelberg (Faces On TV, Balthazar…), verscheen op 12 juni 2020 bij Unday Records. Het is een bondig, uitgepuurd album met daarop acht avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik. De sound is transparant, direct en punchy, zonder afbreuk te doen aan de gelaagdheid en de indringende sfeer die de band typeren.

Meer dan ooit treden alle bandleden op de voorgrond: de krachtige en inventieve ritmesectie Mattias Cré en Alfredo Bravo; de bezwerende samenzang, synth- en gitaarklanken van Loesje en Martha Maieu en de bezielde stem, de labyrintische lyrics en het meeslepende gitaarspel van Bert Dockx. Live staat Flying Horseman garant voor een adembenemende luisterervaring.

foto Flying Horseman © Alex Schuurbiers

Flying Horseman (BE)

Zomer 2018 begon Flying Horseman in stilte te sleutelen aan nieuw materiaal in de besloten wereld van hun repetitiekot in Deurne (Antwerpen). Spontaan ontwikkelde zich een wat speelser en af en toe verrassend funky geluid. Ook groeide het idee om, na vier opeenvolgende samenwerkingen met Koen Gi…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

woensdag 13.10.2021
19:30 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo