Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 12.10.2018

Flying Horseman + RAMAN.

nieuw album: 'Rooms/Ruins'

support door Artist in Residence

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. Vijfde studio-album ‘Rooms / Ruins’ is uit sinds januari van dit jaar bij Unday Records. De plaat noopt de luisteraar tot introspectie, alvorens hem/haar de kosmos in te schieten. De muziek is grillig, contrastrijk en mysterieus. De band klinkt tegelijkertijd gefocust en dromerig, doelgericht en dubbelzinnig.

Live vliegt Flying Horseman steevast nog wat hoger, en graaft het nog net iets dieper dan in de studio. Naast een groot aantal songs uit het nieuwe album brengen Bert Dockx en de zijnen tijdens dit concert ook een gulle greep uit hun indrukwekkende back catalogue.

De support komt van RAMAN. De jonge Gents-Brusselse band is in 2018 Artist in Residence bij muziekclub N9 en speelt alternatieve rock-‘n-roll, met steeds een voet in blues- en rootsgronden.

In 2017 kaapte de band vol overtuiging de eindoverwinning weg in provinciaal muziekconcours Oost.Best! Een jaar eerder werden de heren - met hun allereerste optreden ooit (!) - de winnaars van Jonge Wolven 2016.

Flying Horseman (BE)

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. Rooms / Ruins, hun vijfde studio-album, is een album dat de luisteraar noopt tot introspectie, alvorens hem/haar de kosmos in te schieten. Hun nieuwste is grillig, cont…

Lees meer

Artist in Residence 2018: RAMAN.

RAMAN. is een band met rauwe emoties, no nonsense gitaargeluiden en melancholische instrumentale intermezzo’s. Hun eerlijke rock’n roll - met steeds een voet in de blues- en rootsgrond - en de hoge rollende stem van Simon Raman grijpen je vanaf de eerste noten bij je nekvel. Om je tot na het ein…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 12.10.2018
20:00 deuren
20:30 RAMAN.
22:00 Flying Horseman

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo