Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 18.09.2020
Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Jamaican Jazz Orchestra

release ‘Rain Walk’

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 14 maart, maar werd uitgesteld wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers krijgen binnenkort een mail met meer info.

Het Gentse Jamaican Jazz Orchestra plaatst jazzmuzikanten in een Jamaicaanse context. De muziek doet denken aan een frisse duik in het meer op een vochtige, tropische dag: warm, maar verkwikkend.

Op kersvers tweede album ‘Rain Walk’ combineert de band muzikaal vakmanschap en uitgekiende composities met analoge opnametechnieken – net zoals in het Jamaica van de jaren ‘60 en ’70. Bandleider/gitarist Wouter Rosseel (Pura Vida, Kenji Minogue, Lee Scratch Perry) en producer Tom Callens (Lester’s Blues, Lady Linn, Tiny Legs Tim) creëerden een plaat die dynamisch, tastbaar en strelend klinkt.

Live staat Jamaican Jazz Orchestra garant voor feesten in stijl. Dansschoenen zullen op dit release concert dus geen overbodige luxe zijn.

Jamaican Jazz Orchestra (BE)

Jamaican Jazz Orchestra is al lang geen onbekende meer. Met hun authentieke formule – jazzmuzikanten in een Jamaicaanse context – komt het orkest op de proppen met een tweede full album. Ons deed het meteen denken aan een frisse duik in het meer op een vochtige tropische dag. Warm, maar ver…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 18.09.2020
20:00 deuren
20:30 start

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo