Wij gebruiken cookies. accepteer

do 24.09.2020
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Opstand

Opstand

Tijdens Opstand krijgen jonge, nieuwe en/of interessante artiesten en projecten een podium, stellen ze nieuw werk voor of spelen ze een try-out.

Opstand

Je m'en sex please + MakiMura

Winnaars Bandopname

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op vrijdag 15 mei, maar werd uitgesteld wegens de coronacrisis. 

Je m'en sex please werd geboren in Gent, ergens in het najaar van 2018. Het viertal brengt ongepolijste garagerock met een vleugje rauwe punk. Live is de band energetisch, knuffelbaar en luid.

MakiMura doorbreekt de genrekloof door progressieve rock met shoegaze en folkrock te vermengen. Live zorgen de twee half-Chileense neven en frontmannen Caene en Pieter voor bloedhete energie op Latijns-Amerikaanse wijze.

Je m’en sex please en MakiMura zijn de winnaars van Bandopname. Ze repeteerden en maakten een filmpje in JH De Route en namen een demo op in CC De Herbakker. Als kers op de taart spelen ze een concert in muziekclub N9.

Je m'en sex please (BE)

Je m'en sex please, dat is ongepolijste garagerock met een vleugje rauwe punk. Live kunnen ze omschreven worden als: energetisch, knuffelbaar en luid. Geboren en getogen in Gent, ergens in het najaar van 2018.

Lees meer

MakiMura (BE)

Half Chileense/ half Gentse progressieve rock meets shoegaze en folkrock.

Lees meer

GRATIS

staand concert

donderdag 24.09.2020
20:00 deuren
20:30 start

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo