Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 13.09.2020

muziekclub N9 in den gevloerden bos: ANTOINE PIERRE solo

TIDE

Alleen op het podium, met enkel zijn elektronisch uitgebouwde drumkit, dompelt Antoine Pierre (zie onder andere: Urbex, Taxiwars, Philip Catherine…) het publiek onder in een delicaat en tegelijk opwindend artistiek universum. Zijn muziek evolueert continu, open en onbevangen. De drumkit rondom hem brengt uiteraard ritmes voort, maar evengoed noten, akkoorden, vervormde klanken, woorden… Het resultaat, ‘TIDE’, staat voor het verzamelen van het schuim dat de kracht van de golven laat zien, en wat ze met zich meedragen.

foto Antoine Pierre © Stefaan Temmerman

Na een -noodgedwongen- onderbreking in augustus neemt Muziekclub N9 in september opnieuw zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!
 

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Was of ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het terrein betreedt.
- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan tafel.
- Betaal je drankjes zoveel mogelijk met Payconiq.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Hier kan je enkel betalen met bankkaart.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Antoine Pierre (BE)

Het tij. Heen en weer. Klanken en woorden vloeien erin en eruit. Golven van muziek en gedachtestromen. Alleen op het podium, met enkel zijn elektronisch uitgebouwde drumkit, dompelt Antoine Pierre het publiek onder in een delicaat en tegelijk opwindend artistiek universum. Zijn muziek ev…

Lees meer

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zondag 13.09.2020
15:00 deuren
16:00 start

den gevloerden bos
Tieltsesteenweg 133
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo