Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 06.09.2020

muziekclub N9 in den gevloerden bos: N∆BOU duo

Nabou Claerhout en Mathias Vercammen

NIEUWE DATUM

Wie in het bezit is van tickets voor het geannuleerde concert van N∆BOU dat gepland stond op zondag 2 augustus krijgt meer info per mail.

Drummer Mathias Vercammen en tromboniste Nabou Claerhout werden in 2013 beiden geselecteerd voor de bigband Ghent Youth Jazz Orchestra. Hieruit ontstond een muzikale vriendschap die tot de dag van vandaag standhoudt. Ze spelen samen in het kwartet N∆BOU, maar daarnaast experimenteren de twee ook met hun mogelijkheden als duo. Samen zoeken ze een dromerige sfeer op met behulp van elektronica en akoestische elementen.

Na een -noodgedwongen- onderbreking in augustus neemt Muziekclub N9 in september opnieuw zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Was of ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het terrein betreedt.
- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan tafel.
- Betaal je drankjes zoveel mogelijk met Payconiq.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Hier kan je enkel betalen met bankkaart.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

N∆BOU (BE)

Met de originele bezetting van trombone, elektrische gitaar, contrabas en drums zorgt dit kwartet voor een verfrissing in het Belgisch jazzlandschap. Tromboniste Nabou Claerhout schrijft composities die het publiek meeneemt naar de verscheidene genres die ze lief heeft. Muzikale impressies …

Lees meer

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zondag 06.09.2020
15:00 deuren
16:00 start


den gevloerden bos
Tieltsesteenweg 133
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo