Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 09.08.2020

muziekclub N9 in den gevloerden bos: NAIMA JORIS

ingetogen, verstilde muziek

Wegens de heropflakkering van de coronacijfers heeft het stadsbestuur van Eeklo besloten alle evenementen te verbieden. De geplande concerten van muziekclub N9 in den gevloerden bos kunnen dus helaas niet meer doorgaan.

Dit is - na de eerdere sluiting in het voorjaar - opnieuw een harde dobber, maar we begrijpen en respecteren deze maatregel. De gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers heeft namelijk altijd de hoogste prioriteit.

Volgende concerten zijn geannuleerd:
zondag 2 augustus: N∆BOU
zondag 9 augustus: NAIMA JORIS
zondag 16 augustus: LYENN

Mensen die tickets kochten voor een van deze concerten krijgen meer info per mail.

We hopen snel perspectief te krijgen om onze werking opnieuw op te starten. Hopelijk zien we elkaar dus binnenkort en onder betere omstandigheden terug. Draag ondertussen zorg voor je naasten en voor jezelf, en volg alle coronamaatregelen op.

Naima Joris zong haar eerste nummers pas op haar 27ste, maar heeft er ondertussen al een aardig parcours op zitten. Naast verschillende samenwerkingen met haar vader Chris Joris, mocht ze backing vocals verzorgen voor onder meer Isbells en Raymond van het Groenewoud en was ze lid van The Happy. Maar nu is het tijd om haar eigen verhaal te vertellen. Ze brengt ingetogen, verstilde muziek die de mijmeringen van haar ziel reflecteert. Eerste single ‘Bellybutton’ belooft alvast veel goeds.

Muziekclub N9 neemt tijdelijk zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag van juli én de eerste drie zondagen van augustus kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je uitgebreide bubbel behoren.
- Was of ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je je op het terrein verplaatst. Je mag je mondmasker enkel afzetten als je op je stoel zit. Indien het concert luider is dan 80dB en/of bij regenweer is het dragen van een mondmasker ook verplicht.
- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je uitgebreide bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je uitgebreide bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan tafel.
- Betaal je drankjes zoveel mogelijk met Payconiq.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Hier kan je enkel betalen met bankkaart.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zondag 09.08.2020
15:00 deuren
16:00 start


den gevloerden bos
Tieltsesteenweg 133
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo