Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 05.07.2020

muziekclub N9 in den gevloerden bos: SUMI

heerlijk wegdromen

#coronaproof

SUMI is een instrumentaal gitaartrio, ontstaan uit de ontmoeting van drie jonge Gentse muzikanten. Gitarist Cyriel Vandenabeele, bassist Mattias Geernaert (beiden Kosmo Sound) en drummer Elias Devoldere (Nordmann) brengen sobere, viby muziek die de verbeelding triggert en waarbij het heerlijk wegdromen is. Hun debuutalbum is net uit. Het is het resultaat van een livesessie in de Robot Studios in Gent.

Muziekclub N9 neemt tijdelijk zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag van juli kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je uitgebreide bubbel behoren.
- Was of ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Indien het concert luider is dan 80dB is het dragen van een mondmasker verplicht. 
- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je uitgebreide bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je uitgebreide bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan tafel.
- Betaal je drankjes zoveel mogelijk met Payconiq.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Hier kan je enkel betalen met bankkaart.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

SUMI (BE)

SUMI is de klik die ontstaan is uit de ontmoeting van drie jonge muzikanten, anno 2019. Gitarist Cyriel Vandenabeele, drummer Elias Devoldere en bassist Mattias Geernaert vormen een instrumentaal trio dat met zijn sober gespreide muziek de verbeelding triggert. Dit in een visuele huisstijl van b…

Lees meer

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zondag 05.07.2020
15:00 deuren
16:00 start


den gevloerden bos
Tieltsesteenweg 133
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo