Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 17.12.2023

Plaatcafé 2023

Platenbeurs met strictly vinyl dj’s

Kom graven in bakken LP’s, EP’s of singles. Nog steeds op zoek naar de originele Ball Of Eyes? Of ben je met de laatste repress van Fela Kuti ook al tevreden? En er is helemaal niets mis met Will Tura… toch? Werkelijk àlles kom je hier tegen! Wurm je door een voorraad oude, nieuwe of obscure vinyls en ga naar huis met een dikke smile op je gezicht. Bespreek je nieuwste aanwinsten tussen pot en pint aan de bar, of vraag aan de DJ of hij ze eens wil draaien.

STRICTLY VINYL DJ’S
10:00 dj Pablo

12:00 Insein Radio aka Benny Claeysier en Siggy Ztardust
Benny Claeysier en Siggy Ztardust zijn mid life vinyl junks met een zeer eclectische smaak, die al 13 jaar tijdens hun radioshow op het Brugse Villa Bota proberen elke week iets anders te brengen. Van 50s exotica over psychedelica van over de hele wereld tot keihard beats en alles ertussenin.

14:00 Bernard & BP

JA, LEKKER
De bar is doorlopend open. We serveren ook soep + brood en croques. 


STANDPLAATSEN
Zelf iets in de aanbieding? Reserveer tijdig je standplaats. Je betaalt 5 euro per tafel van 1,2 meter. De plaatsen zijn beperkt!
Alle standplaatsen zijn ingenomen. Je kan je wel nog aanmelden op de wachtlijst. Indien er plek vrijkomt word je als eerste verwittigd.
 

dj Pablo (BE)

Muziekfanaat Pablo Smet is sinds eind jaren ’80 op muzikale expeditie: van rock en pop over jazz, blues en rootsmuziek tot elektronische delicatessen en curieuze geluiden. Met vooral veel aandacht voor alle subgenres en crossovers, de gaten ertussen en hoe dat allemaal aan elkaar gelinkt kan wor…

Lees meer

Insein Radio (BE)

Benny Claeysier en Siggy Ztardust zijn mid life vinyl junks met een zeer eclectische smaak, die al 13 jaar op hun radioshow op het Brugse Villa Bota proberen elke week iets anders te brengen. Van 50s exotica over psychedelica van over de hele wereld tot keihard beats en alles ertussenin.

Lees meer

GRATIS

zondag 17.12.2023
10:00 deuren
16:00 einde

N9 fabriek
Molenstraat 31
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo