Wij gebruiken cookies. accepteer

NIEUWE DATUM! Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 21 maart, maar werd uitgesteld wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers krijgen binnenkort een mail met meer info.

Mondharmonicaspeler Steven De bruyn startte zijn muzikale carrière in de jaren ’90 met El Fish. Sinds 2003 zingt en blaast hij bij het groove collectief The Rhythm Junks. Daarnaast werkt de man regelmatig samen met Roland. Zijn allereerste soloplaat, ‘The Eternal Perhaps’, is uit sinds januari 2020.

Steven De bruyn heeft een heel herkenbare stijl. Zijn muziek hip hopt tussen blues, jazz en wereldmuziek. Hij bezit een groot arsenaal mondharmonica’s en via allerlei effecten en loops creëert hij een heel eigen sound. Voor dit concert laat de rasechte performer zich bijstaan door bassist Jasper Hautekiet.

foto Steven De bruyn solo © Charlie De Keersmaeker

Steven De bruyn (BE)

Toen Steven mondharmonica begon te spelen aan het eind van de eighties droomde hij al snel dat dit kleine instrumentje wel eens zijn paspoort tot de wereld zou kunnen worden. Sinds dat moment leeft hij die droom en maakte het “noeneke” een sexy instrument. Hij heeft zijn eigen herkenbare stijl e…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zaterdag 10.10.2020
20:00 deuren
20:30 start

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo