Wij gebruiken cookies. accepteer

za 19.04.2008

Venus In Flames (BE) / Joshua (BE)

Singer-songwriter

Omdat het klimaat alle mogelijke steun kan gebruiken, wordt in N9 en nog een aantal clubs de ‘Nacht van de Aarde’ georganiseerd. Venus in Flames en Joshua toonden zich alvast bereid om een bijdrage te leveren. Nu u nog!

Terrasjesweer in februari gevolgd door een witte Pasen. Een gigantische ijsvlakte die afbreekt van Antartica ... Dat het klimaat op drift is geslagen, konden we de afgelopen weken en maanden weer duidelijk merken. Om de aandacht nog eens extra op dit probleem te vestigen, organiseert People for Earth samen met Clubcircuit op zaterdag 19 april een spetterende ‘Nacht van de Aarde’.
People for Earth is een initiatief van Tom Kestens, de frontman van Lalalover. Deze   organisatie heeft zich tot doel gesteld om iedereen die zich wenst in te zetten voor een ecologisch-economische toekomst te verenigen. Met de concerten tijdens ‘Nacht van de Aarde’ wil People for Earth de planeet doen rocken en de nood aan oplossingen voor de klimaatcrisis in de schijnwerpers plaatsen.
Deze problematiek ligt ook N9 nauw aan het hart. Als sociaal-progressieve organisatie beschouwen we het als onze plicht om aan dit initiatief mee te werken. Ook naar bereidwillige artiesten was het niet lang zoeken. Met Venus in Flames en Joshua vonden we twee Belgische kleppers die stonden te trappelen om dit project te steunen.

Venus in Flames is (de band rond) zanger Jan De Campenaere die in 2000 de bronzen medaille won op Humo’s Rock Rally. Sindsdien werden met Notes Of Tenderness en Shadowlands twee full cd’s uitgebracht waarmee De Campenaere zich opwierp als vaste waarde in de Belgische rockscene. De voorbereidingen op de nieuwe cd zijn volop aan de gang en u zult alvast kunnen kennismaken met een aantal nieuwe songs.

Het Brusselse Joshua, de groep rond Greg Avau en MC Senso, heeft in sneltreinvaart de harten van de Belgische muziekliefhebbers veroverd. Hun prachtsingle What U Doin’ wordt grijsgedraaid op de radio en vergelijkingen met Gorillaz en Scissor Sisters zijn niet van de lucht. België zal snel te klein zijn voor Joshua en hun vrolijke popmuziek.

Een toegangsticket voor de ‘Nacht van de Aarde’ kost slechts 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar People For Earth. Het concert begint om 21u. Reserveren kan via 09/377.93.94 of www.n9.be

Venus In Flames (BE)

Venus In Flames is de band van de Belgische singer-songwriter Jan De Campenaere. Venus In Flames werd in 1999 opgericht en werd al snel geselecteerd voor een wedstrijd van Studio Brussel. In 2000 werden ze vervolgens derde in Humo's Rock Rally, de meest prestigieuze wedstrijd voor bands in Belgi…

Lees meer

zaterdag 19.04.2008
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo