Wij gebruiken cookies. accepteer

Ticketinfo

CONCERTEN*

- N9 heeft een online voorverkoopservice via n9.be. U kan de online tickets kopen via de ticketknop op de eventpagina van het gekozen concert. Alle betalings- en administratiekosten zijn inbegrepen in de prijs van een ticket. We raden aan om uw bestelling meteen te betalen. Na de verwerking van uw betaling kunt u uw ticket uitprinten of downloaden naar uw smartphone, waarna het wordt ingescand aan de kassa. De voorverkoop stopt op de dag van het concert op het moment dat de deuren open gaan. Doorgaans is dit om 19:30 uur. 

- Er zijn - behalve bij uitverkochte concerten - steeds tickets te koop aan de avondkassa van een concert. De kassaprijs is 3 euro hoger dan de voorverkoopprijs.

- Jongerenkorting: jongeren onder de 26 jaar krijgen op elke ticketprijs (voorverkoop of kassaprijs) 3 euro korting. Deze korting wordt steeds verrekend aan de avondkassa van het evenement, op vertoon van een leeftijdsbewijs.

- Sectorpas: leden van oKo kunnen genieten van 3 euro korting op elke ticketprijs (voorverkoop of kassaprijs). Deze korting wordt steeds verrekend aan de avondkassa van het evenement, op vertoon van de sectorpas.

- Economy Pass: Voor 50 euro krijg je met een Economy Pass N°5 toegang tot vijf concerten naar keuze in N9 villa. Je betaalt dus 10 euro per concert. Voor 95 euro krijg je met een Economy Pass N°10 toegang tot tien concerten naar keuze in N9 villa. Je betaalt dus 9,5 euro per concert. De Economy Pass is één jaar geldig, staat op naam en mag niet doorgegeven worden. De Economy Pass is enkel geldig voor concerten in eigen organisatie in muziekclub N9. Meer info en bestellen.

- UiTPAS Meetjesland met kansentarief: Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen een ticket kopen aan een vierde van de prijs. Wil je hiervan gebruik maken? Mail dan eerst naar tickets(at)n9(dot)be. Opgelet: dit kansentarief is enkel geldig bij een UiTPAS Meetjesland. 

- Lid JH De Route: Ben je jonger dan 25 en lid van JH De Route? Dan kan je heel voordelig naar concerten bij muziekclub N9. Bestel je ticketvia de website, selecteer het prijstype 'Lid Jeugdhuis De Route', geef de unieke code in die je vindt op je lidkaart, en betaal slechts 5 euro voor je ticket. Breng op de avond van je concert zeker je ticket én je lidkaart mee. Hoe werkt het? 

Vragen of problemen bij het bestellen van tickets? Mail naar tickets(at)n9(dot)be of bel +32 (0)9 377 93 94.

* Bij concerten die georganiseerd worden in samenwerking met andere organisaties en waarbij de ticketverkoop via deze organisaties verloopt (vb. CC De Herbakker, AB), gelden de ticketvoorwaarden van deze organisaties en niet de bovenstaande ticketinfo.

Disclaimer
Reeds gekochte toegangskaarten worden niet teruggenomen of geruild, tenzij bij annulatie. Bij een datumwijziging blijft een ticket geldig. Ieder ticket heeft een unieke barcode die namaak onmogelijk maakt. Mensen die dit toch zouden proberen zullen gerechtelijk worden vervolgd.

CURSUSSEN

Hebt u interesse voor één (of meerdere) van onze cursussen?
Klik dan bij de desbetreffende cursus op de ticketknop en vul uw gegevens in. U zal een bevestigingsmail ontvangen. Wanneer wij uw inschrijving ontvangen hebben, sturen wij u de betaalgegevens door.

Het inschrijvingsgeld kunt u steeds overmaken op IBAN BE24 0011 7648 7738 (BIC GEBABEBB ).
Vermeld bij overschrijving de code die u vindt bij de betreffende cursus.

Uw inschrijving is pas definitief nadat wij uw overschrijving ontvangen hebben en dit voor aanvang van de cursus.

Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen deelnemen aan een vierde van de prijs.

Bij vragen kan u contact opnemen via cursus(at)n9(dot)be of via +32 (0)9 377 93 94.