Wij gebruiken cookies. accepteer

Ticketinfo

CONCERTEN*

- N9 heeft een online voorverkoopservice via www.n9.be/tickets. De ticketverkoop wordt verwerkt door Stager, de betalingen worden verwerkt door Adyen. Alle betalings- en administratiekosten zijn inbegrepen in de prijs van een ticket. Na de verwerking van je betaling kan je je ticket uitprinten of downloaden naar je smartphone, waarna het wordt ingescand aan de kassa. De voorverkoop stopt op de dag van het concert, op het moment dat de deuren open gaan. Doorgaans is dit om 20:00 uur. 

TICKETS KWIJT? KLIK HIER!

- Er zijn - behalve bij uitverkochte concerten - steeds tickets te koop aan de avondkassa van een concert. De kassaprijs is doorgaans 3 euro hoger dan de voorverkoopprijs.

- Jongerenkorting: jongeren onder de 26 jaar krijgen op elke ticketprijs (voorverkoop of kassaprijs) 3 euro korting. Deze korting wordt steeds cash verrekend aan de avondkassa van het evenement, op vertoon van een leeftijdsbewijs.

- Sectorpas: leden van oKo kunnen genieten van 3 euro korting op elke ticketprijs (voorverkoop of kassaprijs). Deze korting wordt steeds cash verrekend aan de avondkassa van het evenement, op vertoon van de sectorpas.

- UiTPAS Meetjesland met kansentarief: Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen een ticket kopen aan één vierde van de prijs. Klik hier om hiervan gebruik te maken. Opgelet: dit kansentarief is enkel geldig bij een UiTPAS Meetjesland. 

- Lid JH De Route: Ben je jonger dan 25 en lid van JH De Route? Dan kan je heel voordelig naar concerten in muziekclub N9. Je betaalt slechts 5 euro voor een ticket voor een clubconcert. Om lid te worden moet je even langsgaan in het jeugdhuis. Van zodra je lidmaatschap gestart is krijg je een mail met meer info over hoe je gebruik kan maken van het voordeeltarief.

- TicketSwap: Heb je een ticket te veel? Of ben je nog op zoek naar een ticket voor een uitverkocht concert? Via www.ticketswap.be kan je tickets veilig kopen en doorverkopen. Dankzij het Secure Swap systeem ben je er zeker van dat een ticket dat je via TicketSwap koopt geldig is. 

Vragen of problemen bij het bestellen van tickets? Mail naar tickets(at)n9(dot)be of bel +32 (0)9 377 93 94.

* Bij concerten die georganiseerd worden in samenwerking met andere organisaties en waarbij de ticketverkoop via deze organisaties verloopt (vb. CC De Herbakker, AB), gelden de ticketvoorwaarden van deze organisaties en niet de bovenstaande ticketinfo.

Disclaimer
Reeds gekochte toegangskaarten worden niet teruggenomen of geruild, tenzij bij annulatie. Bij een datumwijziging blijft een ticket geldig. Ieder ticket heeft een unieke barcode die namaak onmogelijk maakt. Mensen die dit toch zouden proberen zullen gerechtelijk worden vervolgd.

CURSUSSEN

Hebt u interesse voor één (of meerdere) van onze cursussen?
Klik dan bij de desbetreffende cursus op de ticketknop en vul uw gegevens in. U zal een bevestigingsmail ontvangen. Wanneer wij uw inschrijving ontvangen hebben, sturen wij u de betaalgegevens door.

Het inschrijvingsgeld kunt u steeds overmaken op IBAN BE24 0011 7648 7738 (BIC GEBABEBB ).
Vermeld bij overschrijving de code die u vindt bij de betreffende cursus.

Uw inschrijving is pas definitief nadat wij uw overschrijving ontvangen hebben en dit voor aanvang van de cursus.

Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen deelnemen aan een vierde van de prijs.

Bij vragen kan u contact opnemen via cursus(at)n9(dot)be of via +32 (0)9 377 93 94.