Wij gebruiken cookies. accepteer

Ticketinfo

CONCERTEN*

- N9 heeft een online voorverkoopservice via n9.be. U kan de online tickets kopen via de ticketknop op de eventpagina van het gekozen concert. Alle betalings- en administratiekosten zijn inbegrepen in de prijs van een ticket. We raden aan om uw bestelling meteen te betalen. Na de verwerking van uw betaling kunt u uw ticket uitprinten of downloaden naar uw smartphone, waarna het wordt ingescand aan de kassa. De voorverkoop stopt op de dag van het concert op het moment dat de deuren open gaan. Doorgaans is dit om 20:00 uur. 

- Tickets zijn aan voorverkoopprijs te koop aan de ingang of bar tijdens activiteiten, in N9 villa en N9 fabriek. Voor N9 villa komt dit neer op de concertavonden. N9 fabriek is geopend tijdens de kantooruren (maandag tot donderdag van 10.00-18.00 uur) en cursusavonden (op woensdag-, en donderdagavond van 19 tot 22.00 uur, behalve tijdens schoolvakanties). VVK-tickets zijn ook beschikbaar bij platenwinkel Vynilla, St. Kwintensberg 38, 9000 Gent (open van 11 tot 18 uur, gesloten op zondag).

- Er zijn - behalve bij uitverkochte concerten - steeds tickets te koop aan de avondkassa van een concert. De kassaprijs is 3 euro hoger dan de voorverkoopprijs.

- Jongerenkorting: jongeren onder de 26 jaar krijgen op elke ticketprijs (voorverkoop of kassaprijs) 3 euro korting. Deze korting wordt steeds verrekend aan de avondkassa van het evenement, op vertoon van een leeftijdsbewijs.

- Sectorpas: leden van oKo kunnen genieten van 3 euro korting op elke ticketprijs (voorverkoop of kassaprijs). Deze korting wordt steeds verrekend aan de avondkassa van het evenement, op vertoon van de sectorpas.

- Economy Pass: Voor 50 euro krijg je met een Economy Pass N°5 toegang tot vijf concerten naar keuze in N9 villa. Je betaalt dus 10 euro per concert. Voor 95 euro krijg je met een Economy Pass N°10 toegang tot tien concerten naar keuze in N9 villa. Je betaalt dus 9,5 euro per concert. De Economy Pass is één jaar geldig, staat op naam en mag niet doorgegeven worden. De Economy Pass is enkel geldig voor concerten in eigen organisatie in N9 villa. Meer info en bestellen.

- UiTPAS Meetjesland met kansentarief: Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen een ticket kopen aan een vierde van de prijs. Wil je hiervan gebruik maken? Mail dan eerst naar tickets@n9.be.

Vragen of problemen bij het bestellen van tickets? Mail naar tickets@n9.be of bel 09 377 93 94.

* Bij concerten die georganiseerd worden in samenwerking met andere organisaties en waarbij de ticketverkoop via deze organisaties verloopt (vb. CC De Herbakker, AB), gelden de ticketvoorwaarden van deze organisaties en niet de bovenstaande ticketinfo.

Disclaimer
Reeds gekochte toegangskaarten worden niet teruggenomen of geruild, tenzij bij annulatie. Bij een datumwijziging blijft een ticket geldig. Ieder ticket heeft een unieke barcode die namaak onmogelijk maakt. Mensen die dit toch zouden proberen zullen gerechtelijk worden vervolgd.

CURSUSSEN

Hebt u interesse voor één (of meerdere) van onze cursussen?
Klik dan bij de desbetreffende cursus op de ticketknop en vul uw gegevens in. U zal een bevestigingsmail ontvangen. Wanneer wij uw inschrijving ontvangen hebben, sturen wij u de betaalgegevens door.

Het inschrijvingsgeld kunt u steeds overmaken op IBAN BE24 0011 7648 7738 (BIC GEBABEBB ).
Vermeld bij overschrijving de code die u vindt bij de betreffende cursus.

Uw inschrijving is pas definitief nadat wij uw overschrijving ontvangen hebben en dit voor aanvang van de cursus.

Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kunnen deelnemen aan een vierde van de prijs.

Bij vragen kan u contact opnemen met op cursus@n9.be of 09-377 93 94.