Wij gebruiken cookies. accepteer

UiTPAS Meetjesland

Muziekclub N9 doet mee met UiTPAS Meetjesland. UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, voor iedereen. Mensen uit Eeklo, Assenede en Maldegem met een beperkt inkomen kunnen ook een kansentarief (een vierde van de prijs) bekomen met de UiTPAS.

Concreet kan je bij elke activiteit in organisatie van muziekclub N9 één punt sparen. Wie vijftien punten verzamelt krijgt een gratis ticket voor een concert naar keuze. Ook het welkomstvoordeel is niet min: wie één ticket koopt krijgt er een tweede gratis bij.

Ontdek alles wat je moet weten over UiTPAS Meetjesland.

Hoe werkt het?
- Een punt sparen kan aan de UiTPASzuil aan de kassa.
- Tickets kopen met kansentarief (een vierde van de prijs): Stuur een mail met daarin je UiTPASnummer naar tickets(at)n9(dot)be. Als je het ticket op voorhand komt afhalen in N9 fabriek dan betaal je de voorverkoopprijs (gedeeld door vier). Je kan ook gewoon afrekenen aan de avondkassa. Dan betaal je de kassaprijs (gedeeld door vier). Opgelet: een UiTPAS met kansentarief is strikt persoonlijk. Je kan slechts één ticket kopen per concert. Het kansentarief kan enkel toegekend worden aan houders van een UiTPAS Meetjesland. 
- W
elkomstvoordeel (één ticket kopen, het tweede gratis): Koop eerst een ticket via onze website en bezorg nadien je UiTPASnummer en de naam van de persoon die meekomt via mail aan tickets(at)n9(dot)be. Die naam zal op de avond van het concert op de guestlist staan. Je kan het welkomstvoordeel slechts één keer gebruiken. Het aantal gratis tickets per concert is beperkt en reserveren is noodzakelijk. Opgelet: dit welkomstvoordeel is enkel geldig bij een UiTPAS Meetjesland.
- Inruilvoordeel (15 punten voor een gratis ticket): Bezorg je UiTPASnummer en naam via mail aan tickets(at)n9(dot)be. Je naam zal op de avond van het concert op de guestlist staan. Je kan slechts één gratis ticket bekomen per persoon per concert. Het aantal gratis tickets per concert is beperkt en reserveren is noodzakelijk.