Deze dj's draaien plaatjes: Huna Sounds, Tweeden Asem, mustik & Ball en Kokonuts!

Wie er op Helden in het Park live komt spelen op het hoofdpodium aan het kasteel, dat maakten we een tijdje geleden al bekend. Maar de namen van de dj’s, daar moest je nog even op wachten… Tot nu!

Het overdekte terrein met dj booth werd in 2022 geïntroduceerd, en bleek een groot succes. Elke donderdagavond draaien verschillende dj’s er non-stop plaatjes waarop je je dansbenen kan losgooien. Ze beginnen eraan om 20:00 en eindigen om 02:00.

donderdag 27 juli
HUNA SOUNDS
Huna Sounds is een Gents muziek- en dj-collectief gespecialiseerd in eclectische geluiden van over de hele wereld. Ze draaien een wijde variëteit aan genres en creëren zo een verrassend unieke én bijzonder dansbare sound.

donderdag 3 augustus
TWEEDEN ASEM
Tweeden Asem is een Gents dj-collectief gespecialiseerd in dansbaar zwart goud dat je nog nooit eerder hebt gehoord: van Oosterse elektronica tot Belgische beats, tropische funk en disco uit donkere kelders.

donderdag 10 augustus
MUSTIK & BALL
Dj mustik draait een eclectische mix van jazz, funk, soul, balearic, hiphop, latin, afro en vele andere genres. De rode draad doorheen de sets van dj Ball is een feelgood-vibe met vooral veel funk, soul, afrobeat en house. Kortom, de ideale combo voor een zomers feestje!

donderdag 17 augustus
KOKONUTS!
Kokonuts! zuigt je mee in een mix van Afrikaanse ritmes, Latijns-Amerikaanse grooves, tropische Global beats, Aziatische funk en zwoele reggae. Verwacht zowel hedendaagse floorfillers als oldskool classics!

Mobirise Website Builder

HTML Website Creator