Menu Sluit menu
Terug
Nieuws
© Silke Vanweddingen
25 okt
25 oktober 2021 - 08:25

De finaleplekken worden uitgedeeld!

De Sound Track voorrondes lopen bijna op hun einde, en dus was het in sommige regio's vorige week al aan de jury om te bepalen wie door mag naar de finales op 18 en 19 december.

Dat het alvast heel straffe voorrondes waren, zagen ook de studenten van het RITCS. Zij trokken eropuit met hun camera in de hand, en kwamen terug met prachtige portretten van artiesten én een exclusieve sneak peek behind the scenesDe video’s kan je terugvinden op onze Facebook en Instagram pagina’s. Ook onze fotografen weken geen seconde van het podium, en schoten enkele geniale kiekjes, zowel in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant als Brussel!

Daarnaast waren ook de vliegende reporters van Dansende Beren en Luminous Dash weer van de partij, zij kwamen terug met alweer zeer boeiende verslagen.

Aan het einde van de laatste voorronde per regio, werden meteen ook de finalisten aangekondigd. 

In Oost-Vlaanderen ging de eer alvast naar AliothCesar Quinn, Dishwasher_, Jullian X Twow, Michelle, Patches, Scarificator & Shikata Ga Nai. Zij mogen op zaterdag 18 december het podium van Voo?uit bestormen tijdens de Oost-Vlaamse finale!

Ook in Brussel maakte de jury enkele moeilijke keuzes, en kwamen ADJA, ONHA, Indigo Mango, Ysmé, KAU trio. en Mek‘dr‘dr als finalisten uit de bus! Hen kan je op zondag 19 december bewonderen in de Ancienne Belgique.

In West-Vlaanderen waren het dan weer Barno Koevoet & the Duijmschpijkers, Nick Noel & The Red Rose Rogers, The Christian Club, Bobbi Lu, Bwana, EigenZweetStinkt, Gerard en Liquid Molly die met de pluimen gingen lopen. Hen zien we op zaterdag 18 december aan het werk op het podium van Wilde Westen in De Kreun.

In Antwerpen zien we Porcelain ID, BLUAI, Jennisan, Meltheads, Yacid, ‘Hozo, Samuel D‘Hoore & Dexelle terug op 18 december in Trix.

Vorige week kondigden we reeds de finalisten van Vlaams-Brabant aan: ÃoDypsa, First Floor, MAVEE, Neptune-Bloom, Nona Problemo & The Pink Lemons 

Aan alle finalisten alvast een dikke proficiat. Aan alle niet geselecteerden: chapeau, jullie hebben het onze jury niet gemakkelijk gemaakt. We horen zonder twijfel nog van jullie in de niet zo verre toekomst!

Wil jij de allerlaatste Sound Track voorronde van editie 2021-2022 nog meemaken? Haast je dan dit weekend naar JH XL in Herk-de-Stad met Desmond Dandies, NEVA, Gustav Leo, Isaac Roux, Secret Sinners en Sgt. Lesley

c