Wij gebruiken cookies. accepteer

Geen Herbakkersfestival in 2021, maar wel een goedgevulde muzikale zomer

Geen Herbakkersfestival in 2021...
Het Herbakkersfestival kan ook in 2021 niet doorgaan. De reden voor deze annulatie hoeft niemand te verbazen: door de aanhoudende coronacrisis is de voorbereiding van het gratis festival te ernstig verstoord. Ondertussen is het logistiek en financieel niet meer haalbaar om in 2021 een volwaardige editie neer te poten aan de festivalsite bij de Blokhutten in Eeklo. De organisatoren van het Herbakkersfestival - vzw Bakfiets en muziekclub N9 - passen ook voor een light-versie.

De veertiende editie schuift dus opnieuw een jaartje op, naar de zomer van 2022!

... maar wel een goedgevulde zomer!
Dat ook Helden in het Park deze zomer niet kan doorgaan is al langer geweten. Geen festivals wil echter niet zeggen dat er helemaal niks te beleven valt in Eeklo deze zomer. Integendeel, het belooft een goedgevulde, muzikale zomer te worden!

Vanaf 27 juni strijkt muziekclub N9 namelijk zes zondagen neer in den gevloerden bos voor een reeks intieme, coronaproof concerten van Belgisch toptalent. Op het programma staan onder andere 2 Times Nothing, Coline & Toitoine en The Milk Factory. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 augustus vormt de Huysmanhoeve dan weer het decor voor concerten van Admiral Freebee, Roosbeef en Frank Vander linden. 

Een overzicht van alle bevestigde concerten vind je op www.n9.be. Binnenkort volgt er nog meer nieuws over de plannen voor het einde van de zomer...

<<KOOP TICKETS DEN GEVLOERDEN BOS>> - <<KOOP TICKETS HUYSMANHOEVE>>

foto: Uberdope op Herbakkersfestival 2019 © Geert Vincent