Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 in den gevloerden bos

Zes coronaproof concerten in de mooiste zomerbar van Eeklo.

Muziekclub N9 neemt ook in de zomer van 2021 tijdelijk zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Zes weken lang kan je er elke zondagnamiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal coronaproof!

zondag 27 juni 2021: 2 TIMES NOTHING
2 Times Nothing is een Brusselse band van vijf gedreven jonge muzikanten. Ze brengen een eclectische mix van jazz en elektronische muziek en zijn sterk beïnvloed door zowel jazz als moderne clubmuziek. Voor fans van BADBADNOTGOOD, Four Tet en STUFF.

zondag 4 juli 2021: COLINE & TOITOINE
Het Brusselse duo Coline & Toitoine levert een geslaagde mix van electro, pop, indie en folk. Ze vinden daarbij een goede balans tussen de magische stem van Coline en de fascinerende muziek van Toitoine. Debuut-EP ‘SOMA’ is uit sinds 21 mei. Laatste single ‘OAEOA’ werd al gretig opgepikt door Radio 1.

zondag 11 juli 2021: THE MILK FACTORY
The Milk Factory is een sextet dat muzikanten van onder andere Nordmann, Steiger en Hypochristmutreefuzz onder de leden telt. De afgelopen jaren verdiepten ze zich in het verfijnen van hun zacht en betoverend klankenpalet. Het resultaat klinkt dromerig, met een rijke textuur. Op 16 April 2021 verscheen de nieuwste EP ‘Dusky’ via W.E.R.F. records.

zondag 18 juli 2021: COMMANDER SPOON
De Brusselaars van Commander Spoon doorbreken de muren tussen jazz, hiphop, rock en elektronica. Voor de opnames van debuutalbum ‘Spooning’ (2020, W.E.R.F. records) trok Commander Spoon naar Londen. De plaat klinkt strak, furieus en inspirerend en spreekt zowel jazzliefhebbers als muziekminnaars tout court aan.

zondag 25 juli 2021: VENTILATEUR
VENTILATEUR combineert invloeden uit jazz, rock en fusion en poot een instrumentaal, krachtig geluid neer dat elk moment kan wisselen tussen zweverige soundscapes, robuuste ritmes en wervelende licks. Begin dit jaar verscheen LP ‘A Soundtrack for Happiness’, met muziek die de band schreef voor een theaterstuk.

zondag 1 augustus 2021: ASTRONAUTE
Astronaute is de artiestennaam van singer-songwriter en gitariste Myrthe Luyten (zie ook Mad About Mountains). Ze laat zich bijstaan door Bert Horickx op drum en elektronica. Deze zomer verschijnt haar nieuwe EP ‘Recircle’. Daarop staan akoestische herwerkingen van songs van voorganger ‘Circle’ én een gloednieuw nummer.

Je vindt den gevloerden bos in Tieltsteenweg 133, in Eeklo. Tickets zijn meteen en enkel online te koop. Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel.

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Het programma voor de eerste helft van de zomer ligt nu volledig vast. De plannen voor de rest van augustus worden later onthuld... Houd zeker onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten!

foto: Coline & Toitoine