Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 keert terug naar den gevloerden bos

Na een -noodgedwongen- onderbreking in augustus neemt muziekclub N9 in september opnieuw zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!

zondag 6 september: N∆BOU duo: Nabou Claerhout en Mathias Vercammen *
zondag 13 september: ANTOINE PIERRE solo
zondag 20 september: NAIMA JORIS *
zondag 27 september: LYENN *

Tickets kosten 11 euro in voorverkoop en 14 euro aan de kassa. Ze zijn enkel online te koop. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en er zijn enkel zitplaatsen. Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel. Wil je samen zitten met anderen? Koop dan bij voorkeur samen tickets aan en kom ook samen toe. De deuren openen telkens om 15:00, het concert start om 16:00.

De concerten vinden buiten plaats, in den gevloerden bos (Tieltsesteenweg 133, Eeklo). Bij regenweer wordt overdekking voorzien. We doen er alles aan om het concert coronaproof te laten verlopen. Volg dus zeker alle veiligheidsrichtlijnen op en vergeet je mondmasker niet.

* Wie in het bezit is van tickets voor de geannuleerde concerten van N∆BOU (2/8), Naima Joris (9/8) of LYENN (16/8) krijgt meer info per mail.

 

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Was of ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het terrein betreedt.
- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan tafel.
- Betaal je drankjes zoveel mogelijk met Payconiq.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Hier kan je enkel betalen met bankkaart.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.