Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 verhuist clubwerking naar Kubiek

Muziekclub N9 verhuist tot het eind van 2020 de clubwerking naar Kubiek. De verhuizing is noodzakelijk om de geplande clubconcerten coronaproof te kunnen organiseren. 

Het is sinds enige tijd opnieuw toegestaan om concerten te organiseren, weliswaar onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Een van de belangrijkste maatregelen is het bewaren van de social distance. Daarom bouwen we de polyvalente zaal van Kubiek om tot een concertzaal die aan alle eisen voldoet. Daarbij hebben we oog voor de troeven waarvoor muziekclub N9 bekend staat: intimiteit en superieur geluid.

Er is plaats voor 100 zittende bezoekers per concert. De bezoekers zullen rekening moeten houden met een aantal veiligheidsvoorschriften. Handhygiëne en social distancing zijn daarbij cruciaal. Elke bezoeker krijgt, samen met zijn bubbel, een stoel toegewezen waarop men te allen tijde moet blijven zitten. 

Je vindt Kubiek in de Kerkstraat 121 in Eeklo. Er is een fietsenstalling voorzien voor de deur. Kubiek ligt op wandelafstand van het station met bijhorende bushaltes. Parkeren kan op verschillende parkings in de buurt.

Er staan al verschillende concerten op de agenda van vooral Belgische artiesten. Op vrijdag 18 september geven Pura Vida en Jamaican Jazz Orchestra de aftrap. Daarnaast kondigen we de komende dagen nog een aantal nieuwe concerten aan. Een overzicht van alle geplande concerten vind je hier. 

Er zijn nog voor alle concerten tickets beschikbaar. Bovendien blijft de Economy Pass 2020 ook in 2021 geldig. Daarmee kan je concerten bijwonen aan een bijzonder voordelige prijs. 

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te consumeren.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste een dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats, je kan niet bestellen aan de bar.
- Drankjes kan je enkel elektronisch betalen, met bankkaart of via de Payconiq by Bancontact-app.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.