Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 verwelkomt opnieuw publiek

Bandler Ching en MILAN W. spelen eerste coronaproof concerten van 2021 in de tuin van Angär in Kaprijke.

Het mag opnieuw: live spelen voor een livepubliek! Na een sluiting voor het publiek van meer dan zes maanden mag muziekclub N9 opnieuw concertbezoekers ontvangen, rekening houdend met alle geldende coronaregels. De concerten vinden dus voorlopig buiten plaats, op verschillende locaties, voor een beperkt aantal aanwezigen.

Voor de eerste twee échte concerten van 2021 zakt muziekclub N9 af naar de tuin van Angär in Kaprijke op zaterdag 22 en zondag 23 mei. Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 tickets beschikbaar per exclusief, coronaproof concert!

zaterdag 22 mei 2021: BANDLER CHING
Bandler Ching is het muzikale geesteskind van Ambroos De Schepper (Kosmo Sound, Azmari …). Jazz, hiphop, elektronica en noise vormen de hoofdingrediënten. Samen met Alan Van Rompuy (Azertyklavierwerke), Federico Pecoraro (ECHT!) en Olivier Penu (Kel Assouf) zweeft Bandler Ching van het ene uiterste naar het ander, altijd voorzien van een aanstekelijke groove of sound die eenieders fantasie met zekerheid op hol doet slaan. Hun EP 'Sub Surface' is nu uit bij Sdban Records.

zondag 23 mei 2021: MILAN W.
Milan W. is de niet zo héél erg vergezochte nom de plume van Milan Warmoeskerken. Hij begon aan zijn muzikale pad als jonge gitaargod die tjingeltjangelt bij bands als pakweg Mittland och Leo, Flying Horseman, Blackie & The Oohoos, The Tone Zones en Condor Gruppe. Tegenwoordig is hij een multi-instrumentaal elektronica-expressionist die de grenzen van dansmuziek aftast. Zijn laatste album ‘In Bloom’ is uit sinds 4 oktober 2020.

Je vindt Angär in de Vrouwstraat 25 in Kaprijke. Tickets zijn meteen en enkel online te koop, via www.n9.be. Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel.

Binnenkort kondigen we nog meer nieuwe concerten op locatie aan. Houd dus zeker onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten!