Wij gebruiken cookies. accepteer

NIEUWE DATUM! Deze masterclass werd uitgesteld wegens de coronacrisis. Inschrijvingen blijven gewoon geldig. Deelnemers krijgen binnenkort een mail met meer info.

NIEUWE LOCATIE! Deze masterclass verhuist naar Kubiek. 

WAT In deze masterclass gitaar krijgt Geoffrey Burton carte blanche. Hij belooft meerdere tips & tricks over zijn gitaarspel, behandelt diverse stijlen en praat over zijn sound en het gebruik van gitaareffecten. Daarnaast kan hij ongetwijfeld ook verhalen opdiepen over de artiesten waarmee hij heeft samengewerkt. Vragen uit het publiek zijn welkom!

WIE Gentenaar Geoffrey Burton is gitarist, componist en producer. Hij speelde bij onder andere Arno, Iggy Pop, Daan, PJDS, The Rhythm Junks en Triggerfinger en is full time lid van Hong Kong Dong. Daarnaast maakt hij ook muziek voor theater. Binnenkort vertrekt hij op tour met Mark Lanegan.

Hou rekening met volgende coronamaatregelen bij cursussen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Houd te allen tijde minstens anderhalve meter afstand van andere deelnemers en de lesgever.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Gebruik enkel een papieren zakdoekje en gooi het weg in een afgesloten vuilnisbak of hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het gebouw betreedt. Je mag het mondmasker nooit afnemen.
- Het is niet toegestaan om instrumenten of materialen uit te wisselen of door te geven.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens de cursus. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- De bar is gesloten. Het is niet toegestaan te eten of te drinken in het gebouw.
- We houden alle namen en telefoonnummers van deelnemers aan cursussen bij. Indien nodig kunnen deze dienen voor contact tracing*.
- De cursussen eindigen ten laatste om 22:30.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste de naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Deelname: €15 / 1 les

donderdag 22.10.2020
Nieuwe datum: 22/10

19:15 deuren
19:30 start
21:30 einde

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo