Wij gebruiken cookies. accepteer

WAT?
Gianni Marzo legt in deze masterclass uit hoe hij zelf graag te werk gaat met gitaareffecten. Hoe stelt hij zijn pedalboards samen, met welke functie? Wat werkt voor hem? Wat zijn zijn favoriete settings en combinaties? Wat bereik je ermee? Hoe ver kan je ermee gaan? 

WIE?
Gianni Marzo is muzikant in verschillende formaties. Hij behoort al meer dan een decennium tot de Isbells-en Marble Sounds-familie, voorziet Ansatz Der Maschine van gitarististieke background én stoorzenders, kleurt de diepmelancholische composities van Jan Swerts, speelt en schrijft met de Belgisch-Zwitserse Stéphanie Blanchoud en is de geestelijke vader van het tributeband Winterland ’76. In 2020 bracht hij zijn eerste solo-album ‘The Vessel’ uit. 

Gianni is grotendeels autodidact. De gitaar is voor hem eerder een middel voor een zoektocht naar melodie, naar verhaal, naar impact. Niet Slash, of Clapton, of Hendrix waren zijn helden, maar wel Johnny Marr, Peter Buck, Pete Townsend, Phil Manzanera, The Edge, Gerry Leonard: kleurders, gitaristieke componisten, sidemen met een visie. Met deze filosofie is het niet verwonderlijk dat de wereld van gitaarsounds en gitaarpedalen al snel een fascinatie werd. Van dat allereerste Boss Delay-pedaaltje tot een wat ingewikkelde gitaarrig die hij vandaag gebruikt: het gaat om kleur, om reliëf, om gelaagdheid.

VVK: €10
ADK: €13
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

woensdag 08.06.2022
19:30 deuren
20:00 start
22:00 einde



N9 fabriek
Molenstraat 31
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo