Wij gebruiken cookies. accepteer

wo 14.09.2022
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Popraad Eeklo

Wij willen jouw stem horen

Muzikanten, dj’s en producers uit Eeklo: laat jullie horen!

Na een eerste Popraad in 2019 organiseren de stad, muziekclub N9, CC De Herbakker en JH De Route nu een tweede Popraad in Eeklo samen met VI.BE. Het doel van deze avond is om jullie noden, wensen, dromen en ideeën te ontdekken, zodat we werk kunnen maken van een ijzersterk muziekbeleid. Een unieke kans om jouw stem te laten horen!

// ENQUÊTE
Om de Popraad zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen we aan alle artiesten om eerst de online enquête in te vullen.
Dit kan tot en met maandag 5 september.

//POPRAAD
Op woensdag 14 september om 19u30 zijn jullie van harte welkom in N9 fabriek voor de Popraad. Verwacht je aan een gezellige babbel over jouw ervaringen als artiest in Eeklo, een brainstorm over het lokale muziekbeleid, met achteraf zeker nog een drankje.

// CHECK IN en SHARE
Zet je op aanwezig op het Facebook-event en nodig zeker al je muzikale vrienden uit, want sharing is caring. Spreek bevriende artiesten aan, bel hen op. Samen kunnen we ieder bandje, iedere zanger, rapper, dj, singer-songwriter, gitarist, producer, … bereiken. Enkel dankzij jullie input kan de stad werk maken van een muziekbeleid op maat.

// VI.BE
In samenwerking met VI.BE, het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal.

woensdag 14.09.2022
19:00 deuren
19:30 start
21:30 einde

N9 fabriek
Molenstraat 31
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo