Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 04.02.2022
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Coronabarometer: code geel

Coronabarometer: code geel

Vanaf 7 maart 2022 geldt in België code geel van de Coronabarometer. Dit wil zeggen dat je géén CST en mondmasker meer nodig hebt om concerten en andere evenementen te bezoeken. Er is geen beperking van capaciteit meer. We blijven de luchtkwaliteit bewaken en zorgen voor voldoende ventilatie.

De meest recente corona-info vind je op www.n9.be/corona.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen + Barnill Brothers

LANDROVERS @ muziekclub N9

NIEUWE NIEUWE NIEUWE DATUM

NIEUWE NIEUWE NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

De Nederlandse singer-songwriter Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass en country nooit onder stoelen of banken gestoken. In het voorjaar van 2019 bracht hij, samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen, het album ‘Happy Hour’ uit. Ze vormen een gouden combinatie, en breken momenteel heel wat potten in Nederland.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen enkele klassiekers uit het genre, maar schreven ook een pak eigen songs. Live gaat bij hen het dak steevast van de tent. De band wordt namelijk enthousiast ontvangen door zowel bluegrass- en rootsfanaten als de diehard Knol-head.

Barnill Brothers openen de avond. Het Brusselse singer-songwritersduo laat stemmen en gitaren prachtig samensmelten. Debuutalbum ‘A Better Place’ verschijnt op 14 februari bij Trad Records. Op de plaat wisselen intimistische nummers en groovy songs elkaar af. Douglas Firs stond in voor de productie.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, 4331 Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

foto Tim Knol & Blue Grass Boogiemen © Melle Boersman
foto Barnill Brothers © Lara Herbinia

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

 

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen (NL)

Dit voorjaar brengen Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen, is er nu dus een lang gekoesterde droom …

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
Bus Middelburg - Eeklo - Middelburg: €5
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

vrijdag 04.02.2022
20:00 deuren
20:30 Barnill Brothers
21:30 Tim Knol & Blue Grass Boogiemen



Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo