Wij gebruiken cookies. accepteer

project LANDROVERS: N9 en De Spot verleggen de grens

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

De eerste concertavonden zijn intussen gekend. Op 10 mei reist The Bony King of Nowhere richting Middelburg, op 17 mei komen de olijke cool cats van New Cool Collective het podium van muziekclub N9 betreden en op vrijdag 4 oktober speelt Stef Kamil Carlens een try out in De Spot

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”