Wij gebruiken cookies. accepteer

Sound Track: kansenparcours voor nieuw talent

Sound Track is een gloednieuw podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie. Poppunt en de livesector gaan op zoek naar de sound van elke regio in Vlaanderen en Brussel. Alle genres en stijlen zijn welkom, van hiphop, metal, elektronica, rock, lo-fi, hardcore tot singer-song, jazz, folk, punk en global sounds

Uit alle Vi.be-inzendingen selecteert een professionele demojury maar liefst 136 artiesten voor 23 live-selectieavonden in de fijnste clubs en jeugdhuizen van ieders eigen regio. 46 artiesten stoten door naar een van de 6 regionale finales.

Sound Track is méér dan een muziekconcours. Elk van de 46 finalisten krijgt een P.A.-repetitie en professionele coaching voor hun finaleshow. En vooral: de 18 meest beloftevolle artiesten krijgen een jaar lang exposure, speelkansen en top level coaching op maat om op eigen snelheid te kunnen groeien als artiest.

Band, singer-songwriter, MC, soloact of liveproducer met ambitie? Sound Track geeft je dé gelegenheid om een versnelling hoger te schakelen. Sign up, laat je opmerken door de muzieksector en maak kans op een stevige prijzenpot en een onvergetelijke ervaring.

SCHRIJF IN OP VI.BE