Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 25.05.2018

Boggamasta (BE)

Flat Earth Society meets David Bovée

Flat Earth Society - kortweg FES - is sinds het begin van deze eeuw het losgeslagen, vijftienkoppig orkest van componist Peter Vermeersch. David Bovée was de FES-gitarist van het eerste uur, maar verliet de band na een viertal jaar om volledig voor zijn 'Think of One' te gaan. In 2013 bracht Theater aan Zee beiden weer bij elkaar. De kiem voor Boggamasta was gelegd.

Boggamasta is een plaat - uit sinds november 2017 - én een liveshow. Een ware ceremonie zelfs, met Vermeersch en Bovée als meesters. De ene hanteert geschifte zangpartijen, elektronica en klarinet, de andere kiest voor ruw gitaarspel en een rauwe, vervormde stem. Het resultaat is opzwepend, koortsachtig, energiek en uitzinnig.

Flat Earth Society - FES - is composer Peter Vermeersch' crazy orchestra. In the eqarly years, the lead guitar player was David Bovée. He left the band after four years to focus on his own project 'Think of One'. In 2013 they played together again at Theater aan Zee - the beginning of Boggamasta.

Boggamasta (BE)

David Bovée was de FES-gitarist van het eerste uur, die na een viertal jaar de band verliet om volledig voor zijn ‘Think of One’ te kunnen gaan, waarvoor hij in 2004 en 2007 bekroond werd met de BBC Radio 3 World Music Award. Voor hun veeltalige smeltkroesmuziek werkten ze samen met keelzangere…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 25.05.2018
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo