Wij gebruiken cookies. accepteer

za 11.12.2021
i.s.m. CC De Herbakker

i.s.m. CC De Herbakker

Dit concert is een samenwerking met CC De Herbakker.

Cultuurcentrum De Herbakker

GEANNULEERD

GEANNULEERD

Dit concert / deze cursus wordt geannuleerd. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

 

Sierra Hull + Rachel Baiman

virtuoze bluegrass en roots

Op haar vijfentwintigste heeft singer-songwriter en multi-instrumentaliste Sierra Hull al meer mijlpalen bereikt dan de gemiddelde muzikant in een hele carrière. De virtuoze mandolinespeelster uit Tennessee debuteerde op haar tiende in de Grand Ole Opry Show. Twee jaar later stond ze op de planken van Carnegie Hall en nog eens een jaar later tekende ze een platencontract bij Rounder Records. Daarnaast werd ze al tot driemaal toe verkozen tot Mandolin Player of the Year op de International Bluegrass Music Awards.

Ondertussen releasete Sierra Hull vijf platen. Haar laatste, ’25 Trips’, verscheen in februari van 2020. In de bluegrass- en rootssongs laat ze haar licht schijnen op de schoonheid van het opgroeien en ouder worden, maar evengoed op de chaos en zorgen die er onvermijdelijk deel van uitmaken. De titel van het album verwijst naar haar bewogen vijfentwintigste levensjaar, waarin ze niet alleen genomineerd werd voor een Grammy voor beste folkalbum maar ook trouwde met haar medemuzikant Justin Moses.

Support is de Amerikaanse songwriter en multi-instrumentalist Rachel Baiman. Zij groeide op in Chicago, maar kon op 18-jarige leeftijd niet weerstaan aan de lokroep van muzikale hoofdstad Nashville. Baiman is ook sessiemuzikant, bandlid en producer en intussen geen onbekende naam in de americana- en bluegrass.

Met debuutplaat 'Shame' (2017) openbaarde ze zich meteen als feministische vertegenwoordiger van een nieuwe generatie Amerikaanse singer-songwriters. Haar meest recente album Cycles (2021) behoort tot de één van de beste rootsalbums van het jaar.

Dit concert is een samenwerking tussen CC De Herbakker en muziekclub N9 en vindt plaats in Kubiek.

foto Rachel Baiman © Gina Binkley

Sierra Hull (US)

In her first 25 years alone, singer/songwriter/multi-instrumentalist Sierra Hull hit more milestones than many musicians accomplish in a lifetime. After making her Grand Ole Opry debut at the age of 10, the Tennessee-bred virtuoso mandolinist played Carnegie Hall at age 12, then landed a deal wi…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zaterdag 11.12.2021
20:00 deuren
20:30 start


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo