Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 22.10.2021
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Sound Track: Voorrondes Oost-Vlaanderen | muziekclub N9

live- en kansenparcours

Net als bij de eerste editie van Sound Track, waagden honderden ambitieuze artiesten opnieuw hun kans bij het live- en kansenparcours van VI.BE en de livesector. Eén ding is overduidelijk: na anderhalf jaar binnen zitten, staat een nieuwe generatie talent te springen om de muziekscene te veroveren. Het was dan ook niet makkelijk kiezen voor de demojury. Na veel puffen en zweten legden ze een selectie van 136 artiesten op tafel, die doorstoten naar de regionale voorrondes om live te bewijzen dat zij écht de sound van morgen zijn.

Mogen het beste van henzelf geven in muziekclub N9: Cesar Quinn, Iskander Moens, Patches, Set Animal, Shikata Ga Nai en TaYYou

Meer info: www.sound-track.be

Sound Track is een live -en kansenparcours van VI.BE en de livesector, presented by De Standaard, Studio Brussel, Knack Focus, Dansende Beren, Indiestyle, Luminous Dash, Lotto en Sabam.

GEEN CORONAREGELS
Deze voorronde gaat door zonder coronaregels. Weg met die mondmaskers, bubbels en social distance, dus! Bovendien heb je geen Covid Safe Ticket, bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig.

GRATIS

vrijdag 22.10.2021
19:30 deuren

Running order wordt bepaald door loting op de dag zelf.

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo