Wij gebruiken cookies. accepteer

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij bracht al verschillende albums uit: ‘Spinvis’ (2002), ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017). Zijn nieuwste plaat ‘7.6.9.6’ verscheen in oktober 2020.

Neveldieren is een voorstelling met veel bekende en nieuwe Spinvisliedjes.

Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier?

Spinvis - zang, gitaar, toetsen, koto, samples, drums.
Saartje Van Camp - zang, cello, toetsen, erhu, samples.

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en CC De Herbakker en vindt plaats in Pop-uptheater CC De Herbakker.

foto Neveldieren © Doris Konings

Spinvis (NL)

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen al…

Lees meer

Basisprijs: €21

Tickets worden verkocht door CC De Herbakker

zittend concert

vrijdag 27.01.2023
20:30 start

Pop-uptheater CC De Herbakker
Nijverheidskaai 7
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo