Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 20.05.2022
Coronabarometer: code geel

Coronabarometer: code geel

Vanaf 7 maart 2022 geldt in België code geel van de Coronabarometer. Dit wil zeggen dat je géén CST en mondmasker meer nodig hebt om concerten en andere evenementen te bezoeken. Er is geen beperking van capaciteit meer. We blijven de luchtkwaliteit bewaken en zorgen voor voldoende ventilatie.

De meest recente corona-info vind je op www.n9.be/corona.

Opstand

Opstand

Tijdens Opstand bieden we een podium aan lokale, jonge en/of beloftevolle bands die hun nieuw werk in professionele omstandigheden willen voorstellen.

Opstand

The Evil Pony's + BEUK

Slayer van het Meetjesland

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens ziekte. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

Meetjeslandse metalen hitmachine The Evil Pony's speelt al meer dan 15 jaar de beste poldermetal van de Lage Landen. De vijf metalheads hebben een enorme liefde voor het hardere gitaarwerk en een breed gevoel voor humor. Teksten over het alledaagse leven in een sappig Meetjeslands dialect zorgen voor prettig gestoorde nummers waarmee de band al twee albums heeft gevuld. Een optreden van The Evil Pony’s is niet geslaagd zonder een polonaise!

BEUK is een Nederlandstalige harde rockband in het spoor van Motörhead, Peter Pan Speedrock, The Kids, Noordkaap en De Kreuners. De band bezingt de ups en downs van het leven, sport en mooie meisjes, ondersteund door nijdige riffs en woeste drums. BEUK speelde sinds 2014 al meer dan 200 shows - waaronder supports voor Channel Zero, Phil Campbell (Motörhead), Dog Eat Dog en Fleddy Melcully - en bracht de albums ‘Strak Plan’ en ‘Beuker’ uit.

Plaatjes door Club Klunen dj's!

foto BEUK © Johan Vanparys

The Evil Pony's (BE)

Meetjeslandse metalen hitmachine The Evil Pony's speelt al meer dan 15 jaar de beste poldermetal van de Lage Landen. “De Vlaamse Rammstein”, “Slayer van het Meetjesland” en “Motörhead van de Kreken” zijn slechts enkele superlatieven waarmee de band wordt beschreven. Nu, alle gekheid op een stokj…

Lees meer

BEUK (BE)

BEUK is een Nederlandstalige harde rockband in het spoor van Motörhead, Peter Pan Speedrock, The Kids, Noordkaap en Kreuners. De teksten bezingen de ups en downs van het leven, sport en mooie meisjes. Maar vooral: altijd borst vooruit en gáán, met nijdige riffs en woeste drums! BEUK zat sind…

Lees meer

VVK: €10
ADK: €13
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 20.05.2022
20:00 deuren
20:30 BEUK
21:30 The Evil Pony's

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo