Wij gebruiken cookies. accepteer

Dit was Helden in het Park 2024

Helden in het Park 2024 zit erop. We blikken tevreden terug op vier donderdagen vol zwoele reggaebeats van Cimarons, Mo’Kalamity, Nadia Mcanuff en Jah Legacy, Latijns-Amerikaanse ritmes van Kumbia Boruka en ChaChaChalina, traditionele West-Afrikaanse muziek van Florence Adooni en Nana Osei Twum Barima en dj-sets van Tweeden Asem, Uit de Hoogte, Rebel Up en Huna Sounds. Heerlijk genieten!

BEDANKT!
Helden in het Park was een succes, en dat hebben we te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers en medewerkers en de steun van onze sponsors. Zonder deze gemotiveerde equipe zou het niet gelukt zijn. Maar de echte ster van het festival was het publiek. Vier donderdagen op rij werd er gedanst dat het een lieve lust was. We mochten gespreid over vier dagen ongeveer 10.000 bezoekers verwelkomen. Bedankt allemaal!

HERBELEEF
Bekijk de officiële aftermovie – van de hand van Moments of Colour – om het festival nog een laatste keer te herbeleven.

Op Instagram en Facebook vind je ook heel wat foto’s.

SAVE THE DATE
Helden in het Park komt terug op donderdagen 31 juli en 7, 14 en 21 augustus 2025. Blokkeer deze data alvast in je agenda!

Wil je je muzikale honger in tussentijd stillen? Het najaar van muziekclub N9 belooft alvast het ene hoogtepunt na het andere.

KOOP TICKETS