Wij gebruiken cookies. accepteer

Geen Helden in het Park en Herbakkersfestival in 2020

Helden in het Park en Herbakkersfestival zullen in 2020 niet doorgaan. Dat is een gevolg van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad en Stad Eeklo om massa-evenementen te verbieden tot en met 31 augustus. Een beslissing die we ten volle begrijpen en steunen. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers komen namelijk altijd op de eerste plaats.

Dit nieuws komt niet als een verrassing, maar is daarom niet minder zwaar. Het heeft heel wat gevolgen. Niet alleen voor de bezoekers of onszelf, maar ook voor onze medewerkers, leveranciers, crew, artiesten, vrijwilligers, omwonenden... De livesector bloedt. Via vakverenigingen en beroepsfederaties worden specifieke steunmaatregelen gevraagd aan de overheden. Wij steunen elk initiatief.

We blijven echter niet bij de pakken zitten. De voorbereidingen voor 2021 zijn alvast gestart. Noteer dus alvast 29 juli en 5, 12 en 19 augustus in je agenda voor de 26ste editie van Helden in het Park en 13, 14 en 15 augustus voor de 14e editie van Herbakkersfestival.

We zien elkaar hopelijk snel terug, in betere omstandigheden. Draag in tussentijd zorg voor je naasten en voor jezelf.