Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 ❤ CC De Herbakker: An Pierlé Quartet, Tiny Legs Tim & Steven Troch, Douglas Firs, Rosa Butsi, Sierra Hull en Hannah Aldridge

Cultuurcentrum De Herbakker en muziekclub N9 zijn niet alleen buren, maar ook goede vrienden. We werken al verschillende jaren samen. In het seizoen 2021-2022 mag je je aan niet minder dan vijf concerten in samenwerking verwachten! De ticketverkoop is ondertussen gestart.

zaterdag 25 september: AN PIERLÉ QUARTET
Het An Pierlé Quartet is een versmelting van het jonge jazzduo SCHNTZL met singer-songwriter An Pierlé en muzikant-producer Koen Gisen. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid. Het kwartet brengt veelzijdige experimentele popmuziek met een twist en stelt tijdens dit concert nieuw album ‘Wiga Waga’ voor.
TICKETS

donderdag 14 oktober: TINY LEGS TIM & STEVEN TROCH
Blueszanger en -gitarist Tiny Legs Tim groeide uit van een One Man Blues Band op zijn debuutplaat uit 2011 tot een negenkoppig orkest op het in 2019 verschenen 'Elsewhere Bound'. Voor dit concert keert hij terug naar de eenvoud en speelt hij - in duo met mondharmonicavirtuoos Steven Troch - akoestische versies van eigen nummers en enkele goed gekozen covers.
TICKETS

woensdag 17 november: DOUGLAS FIRS + ROSA BUTSI
2020 was een emotionele rollercoaster voor Gertjan Van Hellemont aka Douglas Firs. Heen en weer geslingerd tussen verdriet wegens de dood van zijn moeder en grootmoeder en blijdschap wegens het nakende vaderschap trok hij naar zijn zolderstudio en begon te schrijven aan wat ‘Heart of a Mother’ zou worden. Dat nieuwe album verschijnt in augustus.
TICKETS

zaterdag 11 december: SIERRA HULL
Singer-songwriter Sierra Hull uit Tennessee werd al tot driemaal toe verkozen tot Mandolin Player of the Year op de International Bluegrass Music Awards. Haar vijfde plaat ’25 Trips’ verscheen in februari van 2020. De titel verwijst naar haar bewogen vijfentwintigste levensjaar, waarin ze onder andere genomineerd werd voor een Grammy voor beste folkalbum.
TICKETS

zaterdag 26 februari: HANNAH ALDRIDGE
Hannah Aldridge - dochter van songwriter en producer Walt Aldridge - begon als twintiger songs te schrijven. Haar laatste album, ‘Gold Rush’ (2017), bevat stevige nummers, mooie sfeervolle ballads en slepende southern rock. Dit concert speelt ze akoestisch en in duo.
TICKETS

foto Douglas Firs © Alexander D'Hiet