Wij gebruiken cookies. accepteer

Ruben Block, Spinvis en Jasper Steverlinck op Kasteeldomein van Wippelgem

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers: Ruben Block, Spinvis en Jasper Steverlinck. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

vrijdag 27 augustus 2021: RUBEN BLOCK
Ruben Block is sinds 1998 de frontman van Triggerfinger, waarmee hij uitgroeide tot rockster in België en Nederland. In 2018 en 2019 door trok Ruben Block verschillende keren naar L.A. om er zijn debuutalbum op te nemen met producer Mitchell Froom. Single ‘Lights’ is het eerste wapenfeit van dat album, dat later zal verschijnen. Live brengt Ruben Block een band met Belgische topmuzikanten mee. Hij belooft een set vol nieuw eigen werk, verrassende covers en herwerkte nummers van Triggerfinger.

zaterdag 28 augustus: SPINVIS
Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017). Spinvis' nieuwste plaat ‘7.6.9.6.’ is uit sinds oktober.

zondag 29 augustus: JASPER STEVERLINCK
Dat Jasper Steverlinck een fenomenaal zanger is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Maar als songschrijver heeft hij op zijn laatste album ‘Night Prayer’ (2018) zo’n reuzensprong vooruitgezet, dat hij je helemaal van je sokken blaast. Live is Jasper Steverlinck niet minder dan indrukwekkend. Hij brengt songs van zijn laatste plaat én licht een tipje van de sluier van een nieuw album dat in de loop van 2022 zal uitkomen. Verwacht rauwe emoties en herkenbare gevoelens.

Er zal elke dag ook een support spelen. Meer nieuws daarover volgt binnenkort.

<<KOOP TICKETS>>
Je vindt het Kasteeldomein van Wippelgem in de Kramershoek 4 in Evergem. Tickets zijn meteen en enkel online te koop. Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je groep. Tijdens de concerten zullen de dan geldende coronaregels van toepassing zijn.