Wij gebruiken cookies. accepteer

Salsa op de tweede dag van Helden in het Park met Mayito Rivera & Sons of Cuba

Op de tweede dag van Helden in het Park kan je eindelijk nog eens salsa dansen, want niemand minder dan Mayito Rivera & Sons of Cuba staan op het podium! Ook op de Afro-Colombiaanse ritmes van Pambelé en de plaatjes van Tweeden Asem zal stilstaan géén sinecure zijn. 

MAYITO RIVERA & SONS OF CUBA

22:00 MAYITO RIVERA & SONS OF CUBA
Mayito Rivera is één van de leidende stemmen uit de Cubaanse muziek. El Poeta de la Rumba maakte meer dan 20 jaar deel uit van Los Van Van. Sinds 2011 brengt hij, samen met het sextet Sons of Cuba, een explosieve mix van salsa, rumba, afro, son, bolero, timba, jazz en funk. Door hun blend van klassieke en moderne ritmes ontstaan er extatische taferelen in het publiek

PAMBELÉ

20:00 PAMBELÉ
Pambelé combineert Afro-Colombiaanse ritmes met psychedelische sounds uit de sixties. Het internationale zevental - met muzikanten uit onder andere Frankrijk, Colombia, Nieuw-Zeeland, Venezuela en Italië - brengt bijzonder aanstekelijke muziek. Het is onmogelijk om te blijven stilstaan tijdens een show van Pambelé dankzij de intense, sensuele vibe en zwoele sfeer!

TWEEDEN ASEM

20:00 - 02:00 TWEEDEN ASEM
Tweeden Asem is een Gents dj-collectief gespecialiseerd in dansbaar zwart goud dat je nog nooit eerder hebt gehoord: van Oosterse elektronica tot Belgische beats, tropische funk en disco uit donkere kelders.

ARP FRIQUE & FAMILY
HERBELEEF DAG 1
Dag 1 van Helden in het Park 2023 is ondertussen achter de rug. Ja, het mocht allemaal misschien iets droger en iets warmer… Maar van zodra de eerste noten door het Heldenpark schalden begon de zon – toch zeker figuurlijk – opnieuw te schijnen. Wij zagen heel veel lachende gezichten en dansende benen tijdens de concerten van Los Wembler's De Iquitos en Arp Frique & Family en de dj-set van Huna Sounds.

HIHP 2023

Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00. De optredens eindigen rond middernacht, de dj’s draaien door tot 02:00.

Alle praktische info over onder andere de bereikbaarheid, eten en drinken, herbruikbare bekers en waarborgen kan je nalezen op de website van Helden in het Park.

Volg Helden in het Park op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #HIHP2023. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Helden in het Park en muziekclub N9? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

Tot donderdag!